Espresso Automat Delonghi, ECAM 23.210 Blk – îţi oferă cafele după preferinţe

Preţ Delonghi, ECAM 23.210 Blk

Fii propriul tău barman cu espressorul Delonghi, ECAM 23.210 Blk. Acest espressor automat de cafea include toate caracteristicile unei maşini automate de făcut cafea, dar într-o dimensiune mai mică şi mai convenabilă. Tu şi musafirii tăi vă puteţi bucura de un capuccino delicios sau un latte caffe oricând. Niciodată nu a fost mai uşor să creezi băuturi autentic italiene, patentate cu sistemul spumant capuccino. Pur şi simplu pui lapte în recipientul cu duză, pentru a creea o spumă bogată şi cremoasă.  Preţul espressorului Delonghi, ECAM 23.210 Blk este ceva mai mare, însă acum îl poţi găsi la reducere.

Aspect Delonghi, ECAM 23.210 Blk

Espressorul Delonghi, ECAM 23.210 Blk are un aspect compact, ce păstrează toate caracteristicile full-size ale maşinii automate, utilizând în mod convenabil apă de la robinet cu sistemul de filtrare încorporat, preparând foarte uşor latte caffe şi capuccino spumant cu sistemul pantat Capuccino. Pompa cu presiunea de 15 bari, amestecă aburul cu laptele, creând o spumă bogată şi cremoasă, pentru a reda cafele perfecte de fiecare dată, economisind energia cu până la 77 la sută, datorită comutatorului de economisire şi a sistemului cu un singur recipient. Carcasa este de culoare neagră având dispus pe ea un display cu pictograme pentru setarea opţiunilor de preparare a cafelei. Dimensiunile sale sunt de 238 x 430 x 338 mm, greutatea de 9 kg iar lungimea cablului de alimentare este de 1,2 metri.

Espresso Automat Delonghi, ECAM 23.210 Blk
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Delonghi, ECAM 23.210 Blk

Espressorul Delonghi, ECAM 23.210 Blk oferă instantaneu cele mai proaspete cafele espresso, datorită sistemului patentat Direct-to-Brew. Sistemul de preparare a cafelei este compact şi detaşabil pentru a putea fi curăţat uşor. Acest espressor, nu numai că face cafele delicioase, dar îţi economiseşte banii la energia electrică, deoarece acesta deţine un comutator de economisire a energiei electrice şi a unui sistem cu un singur cazan.

Espressorul Delonghi, ECAM 23.210 Blk este un aparat automat care funcţionează la o putere de 1450 de waţi şi o presiune de 15 bari. Capacitatea rezervorului de apă este de 1,8 litri, cea a compartimentului de cafea este de 150 de grame, iar capacitatea ceştilor este de 2. Alimentarea espressorului se face atât cu cafea măcinată cât şi cu cafea boabe.  Măcinarea cafelei se produce cu râşniţa din inox ce este integrată. Ca orice espressor de calitate, şi Delonghi, ECAM 23.210 Blk deţine câteva funcţii şi sisteme cum ar fi, opririle şi pornirile programabile, sistemul anticalcar, sistemul de decalcifiere, setarea temperaturii, setarea cantităţii de cafea şi setarea gradului de măcinare.

Review Delonghi, ECAM 23.210 Blk

Espressorul Delonghi, ECAM 23.210 Blk include câteva caracteristici superioare şi importante pentru prepararea cafelei. Cele cinci setări de preparare a cafelei, includ prepararea unei cafele foarte tari, de rezistenţă, extra-uşoară, extra-puternică sau cu diverse arome ideale şi opţiunile nu se opresc aici. Selecţia de patru opţiuni ale dimensiunii ceştii de cafea, se potriveşte cu opţiunile gustului tău. Utilizarea sa este foarte uşoară, sistemul de filtrare a apei este foarte convenabil, deoarece oferă o viaţă mult mai mare de utilizare a aparatului, iar tava de scurgere este detaşabilă şi uşor de curăţat. Espressorul Delonghi, ECAM 23.210 Blk îţi oferă cele mai bune cafele aromate, spumoase, mai tari sau mai slabe, în funcţie de preferinţă.

Pro: diverse tipuri de cafea, funcţii şi sisteme

Contra: nu deţine

Comentarii

Leave a reply

Review IT