Dormitor copii FDRR 1371, Dormitor pentru copii cu design modern, compozitie cu PRINT

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Set Dormitor copii FDRR 1371

În general, dormitorul copiilor este format din culori pastelate, fără a cădea în clișeul drăguț. Astăzi, decorul este cu siguranță modern, dar reprezintă un joc de culori incontestabil. Dormitorul copiilor trebuie să fie confortabil pentru odihnă, dar și sală de joacă sau activități recreative, având în vedere copiii care cresc și merită toată atenția noastră. Părinții aleg mobilierul cu grijă și acordă o importanță deosebită culorilor, care îi vor îmbrăca pereții cu animații sau rafinament. Indiferent de gusturile și aspirațiile tale pentru schemele de culori, aruncați o privire la acest dormitor pentru copii, realizat în culorile alb și verde.

Dormitor copii FDRR 1371, Alb/Verde, PAL, design modern

  • Set mobilă dormitor
  • Stil: modern
  • Nr. corpuri: 2
  • 1 pat
  • 1 dulap
  • Culoare: crem/alb
  • Material : PAL

Preț Dormitor copii FDRR 1371

Setul de dormitor Verona are un preț accesibil, iar raportul preț/calitate nu este foarte bun, deoarece la acest preț se găsesc seturi de dormitoare cu mai multe piese.  Mai mult decât atât, patul acestui set de dormitor nu vine cu o saltea, aceasta putând fi achiziționată separat.La cumpărarea setului, se oferă un certificat de garanție valabil 24 de luni..

FDRR 1371

Dormitor copii

 Părerea noastră

Conceput pentru o cameră de odihnă, acest set de dormitor Verona, atrage atenția vizitatorilor încă din prima clipă. Deși nu deține multe piese, este totuși atrăgător. Obiectele de mobilier sunt realizate cu materiale rezistente de calitate, pentru a putea fi folosite o lungă perioadă de timp. Dormitorul are un aspect modern și elegant și oferă posibilitatea creării unei oaze de liniște și relaxare. 
Dormitor copii FDRR 1371, Dormitor pentru copii cu design modern, compozitie cu PRINT
5 (100%) 12 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply