Dormitor italian clasic bej lucios VERSACE, Rezistent la abraziune, Oglinda, Finisaj Laminat

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dormitor italian clasic bej lucios VERSACE

Dormitorul italian clasic bej lucios VERSACE este fabricat din materiale rezistente de calitate, cu finisaj bej lucios. Detaliile unice ale designului italian, oferă un stil unic și confort pentru acest tip de dormitor. Mobilierul este definit de finisajul materialului utilizat, pentru crearea acestui dormitor italian. Elementele care compun acest dormitor sunt în număr de 6 piese, iar aceste elemente pot fi instalate în interiorul casei tale.

Specificul unei piese de mobilier este stilul și de unde își are originea numele ei.  Piesele acestui tip de mobilier sunt atât funcționale, cât și estetice. Dedicat confortului și odihnei, acest mobilierul este, de asemenea, un echipament esențial pentru a decora interiorul unei încăperi din casă.

Dormitor italian clasic bej lucios VERSACE

În fabricarea acestei mobile de dormitor, tendința actuală se îndreaptă spre bej lucios. Aducând un stil modern, finisajul lucios are întotdeauna un efect contemporan și futurist. Producătorii îl apreciază pentru estetica pe care o aduce și pentru că reflectă lumina. În primul rând, patul este echipamentul principal al unui dormitor. Este folosit în principal pentru a dormi, dar și pentru a te relaxa, a sta, a citi etc.  Patul dublu este proiectat cu un design italian, model Versace, în culoarea bej lucios, realizat cu un design al timpurilor de demult.

O altă piesă importantă este dulapul pentru haine, care este realizat cu un număr de șase uși și două sertare dispuse pe mijloc. Pe cele două uși din mijloc au fost amplasate oglinzi pentru vizualizare. Comoda cu oglindă este realizată cu un număr de trei sertare și pe ea se pot așeza diverse obiecte de decor sau instrumentele pentru cosmetică. Noptierele, care vin amplasate la capătul patului de o parte și de cealaltă, sunt realizate cu două sertare dispuse unul sub celălalt.

 • Set mobilă dormitor
 • Stil: modern
 • Nr. corpuri: 6
 • 1 pat
 • 1 dulap
 • 2 noptiere
 • 1 comodă
 • o1 oglindă
 • Culoare: Bej
 • Finisaj: laminat
 • Material : PAL

Preț Dormitor italian clasic bej lucios VERSACE

Dormitorul italian clasic bej lucios VERSACE are un preț ceva mai mare, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece acest set de mobilier este realizat într-un stil modern, cu un design italian model Versace. În prețul  dormitorului, nu este inclusă salteaua pentru pat. La cumpărarea setului, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Dormitor Versace

MDF ,PAL

 Părerea noastră

Dormitorul italian clasic bej lucios VERSACE este realizat pe baza conceptelor simple, creatorii de astăzi dublându-și imaginația pentru a proiecta un nou mobilier, simplu și clasic cu tehnici de producție noi, fără să uite să combine estetica cu funcționalitatea, elementul primordial al timpului nostru. 
Dormitor italian clasic bej lucios VERSACE, Rezistent la abraziune, Oglinda, Finisaj Laminat
5 (100%) 11 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply