Dormitor Salonic Wenge/Crem, Dormitorul este realizat din pal melaminat de 18 mm grosime

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dormitor Salonic

Wenge este o specie de copac, originar din Africa de Vest, care oferă lemn exotic foarte întunecat, utilizat în general pentru producția de parchet și mobilier. Culoare wenge poate varia, însă cel mai adesea este un maro foarte închis, uneori împodobit cu inserții portocalii. Adevăratul wenge este foarte scump, datorită distribuției sale neuniforme naturale și, prin urmare, a costurilor de transport foarte ridicate. Însă, supra-exploatarea pădurilor aproape a provocat dispariția lui cu câteva decenii în urmă.

În zilele noastre, este o specie în curs de dispariție, care se află sub protecția legii. De aceea, producătorii de mobilier contemporan, creează produse cu finisaj de wenge, fără a fi nevoie să taie chiar și un arbore de la Millettia Laurentii. Deci, te puteți bucura întotdeauna de culoarea tipică maro închis, într-un mod ecologic.

 

Dormitor Salonic Wenge/Crem

Deoarece culoarea wenge este maro închis, care uneori pare aproape negru, o cameră plină de acest tip de mobilier riscă adesea să apară întunecată și aglomerată. Din acest motiv, este important nu numai să alegi mobilierul potrivit, ci să știi ce să combini pentru a obține un interior estetic și elegant. Culoarea wenge are un mare avantaj, aceasta putând fi combinată cu culorile luminoase, cum ar fi crem. Alegând setul dormitor Salonic nu veți greși.

Acesta este compus dintr-un număr de cinci piese, și anume: un pat pe mijloc pentru două persoane, care este realizat cu rama în culoarea wenge, iar tăblia patului în culoare wenge cu o dungă lată în culoarea crem.

Dulapul a fost proiectat cu patru uși, fiind realizat cu ușile laterale în culoare wenge iar cele de pe mijloc în culoarea crem.

Comoda este realizată cu un număr de trei sertare, două în culoarea wenge și unul dispus pe mijloc în culoarea crem. Noptierele dispuse de o parte și de cealaltă a patului, sunt realizate în culoarea wenge.

  • Set mobilă dormitor
  • Stil: modern
  • Nr. corpuri: 5
  • 1 pat
  • 1 dulap
  • 2 noptiere
  • 1 comodă
  • Culoare: wenge/crem
  • Material : PAL
  • Finisaj: laminat

Preț Dormitor Salonic

Dormitorul Salonic Wenge/Crem are un preț ceva mai mare, iar raportul preț/calitate este totuși bun, deoarece mobilierul este realizat într-un stil modern și elegant și dispune de un număr convenabil de piese. În prețul  dormitorului, nu este inclusă salteaua pentru pat. La cumpărarea setului, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Dormitor Salonic

Set mobila dormitor Modern

 Părerea noastră

Dacă vrei un sfat, alege wenge și crem pentru dormitorul tău. Evită tonurile de antracit gri și prea întunecate, cum ar fi ciocolată, pentru a se asocia cu culoarea wenge. Suprafețele lucioase și luminoase de culoare crem, oferă un contrast frumos cu lemnul  de culoare închisă, wenge.
Dormitor Salonic Wenge/Crem, Dormitorul este realizat din pal melaminat de 18 mm grosime
5 (100%) 16 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply