REVIEW: Einhell GC-EM 1536 – Preț mic, eficiență maximă! Putere de 1500W si sac de 38 l

Preț Einhell GC-EM 1536

Einhell GC-EM 1536 este o mașină de tuns gazonul, care este dotată cu un motor puternic de carbon cu un cuplu mare, fiind recomandată pentru suprafețe de 600 mp de gazon. Einhell GC-EM 1536 este un sistem echipat cu o lamă de tăiere cu lățimea de 36 cm și 5 nivele de tăiere centrale, cu înălțimea reglabila. Această mașină de tuns iarba, este caracterizată printr-o capacitate mare și ușurință în utilizare, potrivită pentru suprafețe medii. Sacul textil de colectare a gazonului este detașabil și are o capacitate de 38 de litri. Pe sac există un indicator de monitorizare a gradului de ocupare, care sugerează când este timpul ca sacul să fie golit. Prețul mașinii de tuns gazonul Einhell GC-EM 1536 este foarte mic, iar acum beneficiază și de o mică reducere.

Einhell GC-EM 1536

Putere de 1500W si sac de 38 l

Masina electrica de tuns gazonul Einhell GC-EM 1536, 1500W, 36 cm, sac 38 l

Einhell GC-EM 1536, 1500W, 36 cm, sac 38 l

Review Einhell GC-EM 1536

Mașina electrică de tuns gazonul Einhell GC-EM 1536 necesită alimentare de la sursa de curent electric. Aceasta are utilizare pe suprafețele medii de lucru, deoarece lățimea de tăiere, este de 36 cm. Einhell GC-EM 1536 are o putere de 1500 de wați, iar pornirea se face manual. Mânerul ergonomic este reglabil pe înălțime, pentru confortul și sănătatea spatelui utilizatorului. Tăierea se face în mod fiabil, selectând nivelul de tăiere a gazonului. Iarba colectată este stocată în sacul de colectare care are o capacitate de 38 de litri. Sacul colector este realizat din material textil, putând fi ușor utilizat. Cu ajutorul celor 4 roți și a mânerului de ghidare pliabil, aceasta oferă o utilizare foarte ușoară.  Designul mașinii de tuns iarba, este realizat în combinația de culori roșu și negru, ce te duce cu gândul la cartea marelui scriitor Stendhal.

Mașina de tăiat gazonul Einhell GC-EM 1536 are o înălțime minimă de tăiere de 25 mm și înălțime maximă de tăiere de 65 mm. Mânerul de ghidaj, face ca mașina să poată fi utilizată fără efort.  Foarte ușoară, cu mâner integrat și cu ajutorul celor patru roți, Einhell GC-EM 1536 oferă un transport ușor și foarte practic, înlocuind cu ușurință munca grădinarului. Mânerul ergonomic,  dând posibilitatea de depozitare a mașinii de tuns gazonul, chiar și într-un spațiu mai mic.

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns gazonul Einhell GC-EM 1536 este un instrument destul de puternic, pentru tunderea gazonului din peluza cu flori sau din curtea casei. Einhell GC-EM 1536 oferă  întotdeauna un gazon bine îngrijit. Echipat cu motor puternic de 1500 W, aceasta poate tăia ușor firul de iarbă indiferent de grosime, asigurând la fiecare cosire o tăiere precisă. Sistemul de tăiere este realizat cu o lamă din metal cu lățimea de 36 cm. Mașina de tuns gazonul este ușor de manevrat și de transportat. Cu cele cinci trepte de tăiere, Einhell GC-EM 1536 poate fi reglată rapid și în mod individual. Utilă, cu un preț redus, mașina de tuns gazonul Einhell GC-EM 1536 nu este de refuzat.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Einhell GC-EM 1536 are un design realizat în combinația de culori roșu și negru. Puterea de rotații a mașinii de tuns iarba este destul de mare, oferind o utilizare de lungă durată și de asemeni, performanțe de înaltă calitate. Aceasta îmi economisește timpul și reprezintă cea mai bună opțiune pentru îngrijirea gazonului. 

Cu mașina de tuns gazonul Einhell GC-EM 1536, grijile în privința cosirii ierbii au luat sfârșit. Gazonul arată uniform iar mirosul de iarbă proaspăt cosită,  mă duce cu gândul în copilărie. Pentru că are o construcție compactă și ușoară, întreaga suprafață gazonată poate fi tunsă în cel mai scurt timp și în modul cel mai ușor. Sacul de depozitare a ierbii cosite are un volum de 38 de litri, fiind foarte eficient în modul de  colectare a acesteia.  O recomand tuturor celor ce doresc să aibă grădini bine îngrijite.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT