REVIEW: Einhell GH-PM 40 P – Atractivă, puternică cu carcasa din plastic rezistent!

Preț Einhell GH-PM 40 P

Mașina de tuns iarba Einhell GH-PM 40 P are un motor în patru timpi și un cilindru,  care garantează un start rapid și fără probleme. Alimentată cu benzină și având un motor cu capacitatea de 2,2 cp, mașina de tuns iarba are o putere de 1660 de wați. Rezervorul cu capacitatea de 0,4 litri, se alimentează cu benzină fără plumb. Puterea motorului permite să tunderea unei peluze cu suprafața maximă de 800 mp. Fiind suficient de puternică, mașina de tuns iarbă este ușor de accesat. Prețul acestui instrument agricol nu este chiar atât de mare.  Dacă te grăbești vei putea să o cumperi la reducere.

Masina de tuns gazonul pe benzina Einhell GH-PM 40 P, 2.2 CP, 40 cm

Einhell GH-PM 40 P, 2.2 CP, 40 cm

Review Einhell GH-PM 40 P

Einhell GH-PM 40 P este o mașină de tuns iarba ce deține tip de alimentare pe benzină. Mașina este dotată cu 4 roți pentru un transport ușor, o lamă cu lățimea de 40 cm și un coș colector realizat din material textil. Vestea bună este că, acest coș colector elimină vibrațiile din timpul lucrului. Pentru a te bucura de confort în utilizare, mașina de tuns pe benzină deține un ghidon ergonomic, care nu este reglabil. Având mărimea potrivită, ghidonul poate fi utilizat de toată lumea.

De reținut este faptul că, în cazul unei probleme, mașina poate fi ușor oprită.  Această mașină de tuns iarba  fiind echipată cu un motor puternic, poate fi utilizată pe toate tipurile de peluze.  Deoarece poate fi utilizată pe suprafețe medii, mașina de tuns iarba oferă o distracție plăcută, oricărui utilizator.

Pentru a termina rapid cositul ierbii, aceasta este dotată cu o lamă de 40 de cm lățime. În plus, mașina poate fi reglată pe una dintre cele trei nivele de tăiere. Pozițiile ce pot fi alese, sunt 30 mm, 46 mm și 62 mm. Având în vedere opțiunile pe care le oferă această mașină de tuns iarba, este foarte potrivită pentru persoanele care pur și simplu nu doresc să angajeze un grădinar. Absența funcției de mulcire, nu face ca mașina de tuns iarbă să fie mai puțin eficientă.

Părerea nostră despre produs

Mașina de tuns iarba Einhell GH-PM 40 P poate fi utilizată în mod eficient în zonele cu o suprafață de până la 800 mp. Acest model reprezintă un început ușor de înaltă performanță. Cuțitul de tăiere se rotește la viteză mare pentru a tăia iarba uniform și la un nivel performant. Coșul de colectare a ierbii reziduale este realizat din țesătură textilă de mare calitate și are un volum de 45 de litri. Datorită țesăturii textile, aceasta reduce greutatea mașinii de tuns iarba. Cu acest instrument de tuns iarba, întotdeauna va fi ușor să menții un aspect estetic plăcut peluzei din jurul casei.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns iarba Einhell GH-PM 40 P este simplu de utilizat și oferă o mare încredere în funcționare. Fiind echipată cu un motor puternic pe benzină, poate realiza ușor tăierea ierbii de pe o suprafață de 800 mp. Modelul este echipat cu un motor în patru timpi și un singur cilindru, care garantează un cuplu ridicat. O mașină de tuns iarba excelentă!  

Mașina de tuns iarba Einhell GH-PM 40 P este dotată cu trei nivele de tăiere a firului de iarbă, având dimensiunea minimă de 32 mm și cea maximă de 62 mm. Motorul are pornire cu demaror, ceea ce face ca utilizarea sa să fie destul de facilă. Carcasa este realizată din plastic rezistent și este foarte ușor de întreținut. Această carcasă  protejează în mod fiabil componentele mașinii de cosit, de la deteriorare.

Einhell GH-PM 40 P

Putere de 2,2 (cp)

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT