REVIEW: Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000 – Pentru paste de casă delicioase!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000

Dacă plăcerea ta cea mai mare este să îți pregătești toate felurile de mâncare de la zero, cum ar fi aluatul de pâine, sosurile, carnea tocată etc., atunci  robotul  de bucătărie Electrolux Assistent EKM4000 este cea mai bună alegere.  Noul Assistent este un robot de bucătărie, care este susținut de experiența vastă pe care o are Electrolux cu cei mai buni bucătari  profesioniști.

Dacă te întrebi de ce ar trebui să alegi Asistent EKM4000 ca procesor alimentar, atunci poți afla că este extrem de puternic.  Electrolux Assistent EKM4000 te va ajuta să pregătești rapid, rețetele culinare pentru o întrunire de familie sau pentru câțiva prieteni. Când ai nevoie de mai mult de două mâini, Asistentul de la Electrolux îți oferă un motor de 1000 W, capabil să îndeplinească toate sarcinile dificile. Acesta îți poate frământa aluatul, poate bate  albușul de ou și multe altele.

Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000, 1000 W, bol inox 4.8 l, 10 viteze, Rosu

Robotul  de bucătărie Electrolux Assistent EKM4000 oferă fiabilitate maximă, putând pune toată încrederea în el. Spunem acest lucru, deoarece cu robotul de bucătărie Electrolux Assistent EKM4000, poți obține rezultate excelente. Poți pregăti un tort delicios, o bezea cremoasă, poate face aluatul pentru pâine și poate pregăti cupcakes delicioase. Acest blender multifuncțional are o structură metalică suficient de puternică pentru a satisface toate nevoile tale culinare an după an.

Mai mult decât atât, robotul de bucătărie oferă versatilitate, indiferent dacă gătește doar pentru tine sau pentru mai mulți oameni, putând oricând să configurezi setările asistentului, astfel încât să se potrivească nevoilor tale. Cu o mare capacitate a bolului,  respectiv 4,8 litri  și cu reglaj electric al celor 10 trepte de viteze, Assistent îți oferă toate opțiunile de care ai nevoie. Este dotat cu toate tipurile de accesorii, tocmai pentru a realiza mai multe rețete culinare, încorporând un cârlig pentru a aluat, un accesoriu pentru frământat,  un bătător de spumă și un tel.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesorii frământat
  • Cârlig pentru aluat
  • Bătător spumă
  • Tel
  • Capacitate bol: 4,8 litri
  • Putere: 1000 wați
  • Trepte de viteză: 10

Preț Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000

Robotul de bucătărie Electrolux Assistent EKM4000 are un preț ceva mai mare, însă acum poți profita de oferta de reducere de preț de care beneficiază. Raportul preț/calitate nu este foarte bun, deoarece acest tip de robot de bucătărie poate fi găsit la un preț mult mai mic, neavând nimic de contestat în privința calității. Electrolux Assistent EKM4000 este realizat cu simț de răspundere și cu materiale de înaltă calitate. La cumpărarea dispozitivului, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Electrolux Assistent EKM4000

1000 W, bol inox 4.8 l, 10 viteze

 Părerea noastră

Dacă îți place lasagna, cannelloni, ravioli și tortellini, care sunt unele dintre mâncărurile delicioase de casă, le poți savura atunci când faci paste proaspete, cu ajutorul robotului de bucătărie Electrolux Assistent EKM4000. Poți utiliza acest dispozitiv pentru a da formă pastelor, cu ajutorul atașamentului cu role de paste în benzi subțiri. Mai mult decât atât,  îl poți ajusta pentru a controla grosimea foilor de pastă. 
REVIEW: Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000 – Pentru paste de casă delicioase!
5 (100%) 16 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply