REVIEW: Electrolux EDBS2300 – Rapid, netezește rufele perfect!

Preț Electrolux EDBS2300

Stația de călcat Electrolux EDBS2300 este rapidă, puternică și sigură, deținând funcția inovatoare Thermoblock. Acest lucru asigură rezultatele cele mai bune, permițând călcarea hainelor la perfecțiune. Debitul puternic de abur, permite călcarea eficientă a rufelor, pătrunzând adânc în țesătură. Materialele care de obicei sunt mai dificil de călcat, acum cu Electrolux EDBS2300 pot fi călcate cu mare ușurință. Este mai rapid decât ți-ai putea imagina vreodată. Sistemul de călcare oferă rezultate excepționale, lăsând rufele fără nicio cută. Rezervorul de apă încorporat în generatorul de abur, oferă confort, lăsând fierul de călcat cu o greutate minimă. Dotat cu funcția de călcare pe verticală, acesta oferă posibilitatea de a călca cu ușurință costumele, perdelele, bluzele sau rochiile de mătase.

Prețul stației de călcat Electrolux EDBS2300 este minim și îți oferă posibilitatea de a-l cumpăra foarte ușor și simplu, intrând pe site-ul magazinului online. Mai mult decât atât, la cumpărare, aparatul va beneficia chiar și de o garanție care este inclusă în preț.

  Review Electrolux EDBS2300

Electrolux EDBS 2300 este un fier de călcat puternic, cu talpa practică, oferind o alunecare excelentă și calitate deosebită la călcat. Electrolux EDBS 2300 se alimentează cu un debit de abur reglabil și puternic. Sistemul Thermoblock este o funcție de încălzire rapidă, făcând din Electrolux EDBS 2300 un fier de călcat puternic și eficient. Cu funcția de decalcifiere automată, fierul de călcat oferă o perioadă de lucru mult mai lungă și performanțe mult mai bune la călcat.

Talpa

Fierul de călcat Electrolux EDBS 2300 este dotat cu o talpă de călcat din inox, rezistentă la zgârieturi, oferă o glisare bună pe suprafața materialului, nu pătează și nu lasă urme.

Jetul de aburi

Jetul de abur puternic al fierului de călcat Electrolux EDBS 2300 pătrunde adânc în structura țesăturii, cu o putere de 4 bari, și un debit de 70 g/min, lăsând materialele perfect netede. Călcarea pe verticală este destul de eficientă și foarte confortabilă.

Puterea

Stația de călcat Electrolux EDBS 2300,  are o putere de 2300 de wați, asigurând performanțe la călcat, indiferent de tipul țesăturii.

Funcții și caracteristici speciale

Performațele  stației de călcat Electrolux EDBS 2300 sunt date de caracteristicile și funcțiile inteligente pe care le deține. Fierul de călcat împreună cu generatorul de abur sunt dotate cu funcții, precum:

  • Calcare pe verticală
  • Sistem Anti-picurare
  • Anti-calcar
  • Pulverizator

Părerea noastră despre produs

Cu stația de călcat Electrolux EDBS 2300 poți fi sigur că lucrurile tale vor fi perfect călcate. Datorită tălpii din inox, fierul de călcat poate aluneca ușor chiar și pe țesăturile din lână. Cu sistemul anti-calcar, fierul de călcat va avea o viață mult mai lungă și va oferi performanțe mult mai mari.  Jetul de abur, deși la prima vedere pare mai slab, este destul de puternic pentru a garanta  netezirea perfectă a încrețiturilor de pe material. Cablul are o lungime rezonabilă care nu te încurcă în timpul procesului de călcare.

Talpa Inox, 2300 W,0.9 l

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Electrolux EDBS 2300 oferă performanțe la călcat deoarece este dotată cu câteva sisteme speciale. Performanțele sunt destul de bune, mai ales datorită tălpii din inox, care alunecă ușor pe orice suprafață a materialelor. Fie că este stofă, poliester sau mătase, fierul de călcat își face treaba conștiincios. Jetul de abur  pătrunde adânc în țesătură și lasă rufele perfect întinse, fără urme de cute. Electrolux EDBS 2300 este un fier de călcat pentru orice familie. 

Stația de călcat Electrolux EDBS 2300,  este dotată cu leduri care îți arată dacă fierul de călcat este rece sau este fierbinte. În cazul în care din greșeală ai lăsat o cută, poți acționa sistemul de pulverizare a apei, pentru a îndrepta acea cută.  Dacă ai nevoie să calci un costum sau o bluză care prezintă dificultate la călcat, o poți călca folosind funcția de călcare pe verticală.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT