REVIEW: Electrolux EHH4654HFK – Cu Cronometru, Power Booster și Clever Heat!

Preț Electrolux EHH4654HFK

Plita încorporabilă Electrolux EHH4654HFK funcționează cu inducție pe toată suprafața plitei, oferind întotdeauna precizie, viteză de lucru și economie de timp și de curent electric în același timp. Cu un design de culoare neagră, Electrolux EHH4654HFK aduce un plus la designul bucătăriei. Culoarea neagră a plitei se potrivește perfect cu orice culoare a mobilierului.

Cu touch control nu ai nevoie decât de o simplă atingere. Aceasta va începe imediat să gătească. Cu tehnologia Stop+Go, poți întrerupe procesul de gătire dacă intervine ceva în cursul evenimentelor din viața ta și îl poți relua oricând. Cu touch control nu depui niciun efort. Nu trebuie decât să atingi butonul corespondent funcției dorite și aceasta imediat intră în funcțiune.

Electrolux EHH4654HFK este dotată cu funcții inteligente, precum Booster care accelerează procesul de gătire. Se poate lucra pe toată suprafața plitei și poți regla instantaneu temperatura acesteia, beneficiind de o temperatură optimă și de precizie, pentru tot ceea ce dorești să gătești. Poți beneficia de confortul dorit și te poți bucura de toate acestea, cumpărând plita încorporabilă Electrolux EHH4654HFK, pe care acum o găsești la reducere.

Review Electrolux EHX6455FHK

Electrolux EHH4654HFK este o plită încorporabilă cu sistem de inducție pe toată suprafața plitei, patru zone de gătit și 3 trepte de putere. Pentru alimentare, plita se cuplează la curentul electric, prin intermediul unui cablu de alimentare de 1,5 m. Temperatura plitei cu inducție este ajustabilă, folosind sistemul inteligent CleverHeat, care arată cât de fierbinte este zona de căldură. Electrolux EHH4654HFK a fost dotată cu funcții tehnologice de ultimă generație, pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a găti așa cum numai maeștrii bucătari o pot face. Accesarea funcțiilor se realizează prin sistemul Touch Control. Cronometrul a fost integrat pentru confort și siguranță. Sistemul de protecție pentru copii, a fost integrat pentru a proteja în special copiii. Cu această funcție părinții vor sta liniștiți. Vei fi înștiințat de fiecare dată, când cronometrul și-a încheiat activitatea și plita a fost oprită. Dacă aparatul nu este utilizat un timp, acesta se deconectează în mod automat. Indicatorul de căldură reziduală emite lumină intermitentă până ce temperatura ajunge la 60 de grade C. Cu căldura reziduală poți păstra mâncarea caldă o perioadă de timp.

Părerea nostră despre produs

Plita încorporabilă Electrolux EHH4654HFK este foarte performantă, deoarece este dotată cu funcții tehnologice inteligente.  Poți găti mâncarea într-un timp foarte scurt, deoarece plita este dotată cu tehnologia Booster. Această funcție poate accelera creșterea temperaturii și poate economisi curentul electric. Poți opri procesul de gătire și îl poți relua oricând dorești și de câte ori ai nevoie. Acest lucru este posibil cu funcția specială Stop+Go, care este evidențiată de o pictogramă, pe panoul de control. Cu inducția pe toată zona plitei, poate fi încălzită toată suprafața acesteia sau numai o anumită zonă prin glisarea nivelului de temperatură. Plita încorporabilă Electrolux EHH4654HFK are un design foarte plăcut, plita fiind realizată din sticlă termorezistentă de culoare neagră.

Electrolux EHH4654HFK

Inductie pe toata suprafata, 4 zone de gatit, Timer electronic, Control touch

– Părerea clienților –

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT