Electrolux EKG61182OX – aragaz cu patru arzatoare si un cuptor multifunctional pe gaz, din inox!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Electrolux EKG61182OX – aragaz cu patru arzatoare si un cuptor multifunctional pe gaz, din inox!
4.5 (90%) 2 votes

Pret Electrolux EKG61182OX

Electrolux EKG61182OX este un nou aragaz independent din inox, cu patru arzatoare si un cupor multifunctional pe gaz, ceea ce reprezinta o solutie ideala si destul de avantajoasa pentru persoanele pasionate de gatit, cele care gatesc zilnic sau pentru persoanele ce o fac doar din necesitate. Acesta vine cu un design elegant de culoare argintiu, clasa energetica A, o aprindere electrica de la buton, patru arzatoare pe gaz, un cuptor multifunctional pe gaz (cu grill electric si rotisor), un orificiu de evacuare a aburului din cuptor, un sistem de siguranta la supra-incalzire si un sertar  inferior de depozitare.

Aspect Electrolux EKG61182OX

Design-ul clasic dar modern al aragazului independent de la Electrolux, cu alimentare pe gaz, se va integra perfect in decorul bucatariei dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, realizata complet dintr-un otel inoxidabil, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu mai multe butoane simple si destul de intuitive), un capac din sticla transparenta pentru plita pe gaz si de doua panouri din sticla neagra ale usii cuptorului. In plus, acesta masoara 85,7 centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime standard de 60 de centimetri, avand un cablu de alimentare electrica cu lungimea de 1,15 metri.

Caracteristici Electrolux EKG61182OX

Noul aragaz Electrolux EKG61182OX este alcatuit in principal dintr-un panou de control mecanic usor de utilizat (cu doua butoane de aprindere electrica, un cronometru mecanic si mai multe butoane de setare directa a nivelului de caldura), o plita clasica cu patru arzatoare pe gaz, un cuptor multifunctional pe gaz si un sertar inferior de depozitare. Pe langa toate acestea, noul aragaz cu alimentare pe gaz marca Electrolux este incadrat in clasa de eficienta energetica A pentru consumul redus de energie a consumatorilor existenti, printre care se numara aprinderea electrica de la buton, functia de grill si grill + rotisor, precum si sistemul de iluminare din cuptor.

Plita este compatibila cu modul de alimentare pe gaz si dispune de un arzator auziliar de 5,4 centimetri (cu o putere de 1000 W), doua arzatoare semi-rapide de 7centimetri (cu o putere de 2000 W), un arzator rapid de 10 centimetri (cu o putere de 3000 W), un sistem de siguranta impotriva supra-incalzirii si de o aprintere electrica de la un buton. Cuptorul este compatibil, de asemenea, cu modul de alimentare pe gaz si beneficiaza de o capacitate de pana la 51 de litri, un grill electric (gratar), o tava din aluminiu pentru prajituri si o tava din email negru pentru prajituri, un raft cromat pentru gratar, dar si de trei functii speciale (Incalzire in partea inferioara, Grill, Grill + Rotisor).

Review Electrolux EKG61182OX

Fie ca locuiti la casa sau la bloc, noul aragaz Electrolux EKG61182OX va permite sa va impresionati persoana draga, familia, prietenii sau musafirii dumneavoastra cu preparate perfect gatite la acest aragaz, datorita celor patru arzatoare si a cuptorului multifunctional cu alimentare pe gaz. In plus, noul aragaz pe gaz marca Electrolux este prevazut cu autocuratare catalitica pe peretii laterali ce absoarbe si oxideaza grasimile usurand astfel curatarea intreg interiorul cuptorului, ceea ce rezulta ca nu va mai trebuii sa va faceti griji cu privire la intretinerea acestui aragaz si nici a panourile din sticla ale usii sale.

Pro: Finisaj premium din inox, 4 arzatoare pe gaz, cuptor multifunctional pe gaz si aprindere electrica de la buton.

Contra: Nimic.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

1 Comment
  1. Reply
    Ervin 21 martie 2018 at 12:36

    Buna ziua, ma intereseaza dimensiunea capacului de sticla al aragazului.
    Multumesc!

Leave a reply

Review IT