REVIEW: Robot de bucatarie Electrolux EKM4600 – Elegant și fiabil, excelent pentru bucătăria ta!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Electrolux EKM4600

Robotul de bucătărie Electrolux EKM4600 a fost dezvoltat pe baza experiențelor de mai mulți ani ale bucătarilor. Datorită capacității motorului de 1.000 W și a capacității de control, precum și a celor 10 trepte de viteze, robotul de bucătărie este capabil să facă față oricărei sarcini. Electrolux EKM4600 cu design elegant, arată perfect în bucătărie adăugând acesteia un farmec aparte.

Vrei să gătești cina pentru o petrecere mare în familie sau pentru prietenii apropiați? Dacă ai nevoie de mai mult de două mâini, robotul de bucătărie Electrolux EKM4600 cu o capacitate a motorului de 1000 W, te va ajuta în toate acțiunile culinare pe care dorești să le faci. Este întotdeauna gata să te ajute să faci un tort delicios, o minunată prăjitură sau câteva pâini de casă. Poți conta întotdeauna pe ajutorul dispozitivului Electrolux EKM4600. Acest mixer multifuncțional are un corp complet realizat din metal și este suficient de fiabil pentru a te însoți an de an în călătorii culinare.

Robot de bucatarie Electrolux EKM4600, 1000 W, 2 boluri inox 4.8 l + 2.9 l, 10 viteze, Argintiu

Robotul de bucătărie Electrolux EKM4600 oferă o varietate de opțiuni, pe care le poți personaliza pentru nevoile tale curente, în funcție de tipul de gătit pentru unul sau douăzeci de persoane. Cele două boluri cu dimensiuni diferite și cele zece trepte de setări de viteză, îți vor oferi libertatea de a alege ceea ce ai nevoie pentru a avea totul sub control. Electrolux EKM4600 este un dispozitiv care are în dotarea sa accesorii precum, cârlig pentru frământat aluatul, filtru de cappuccino și mixer. Acesta reprezintă un ajutor de  bucătar excelent, pentru mixarea piureului de cartofi, crema pentru tort sau prăjituri și este  excelent pentru amestecarea aluatului de clătite.

Te poți baza pe el  și pentru a obține rezultate constante și pur și simplu excepționale, atunci când creezi un tort delicios cu o bezea delicioasă sau pentru prepararea  mai multor pâini proaspete. Acest mixer universal are o carcasă din metal, a cărei rezistență este suficientă pentru o lungă perioadă de timp. Electrolux EKM4600  reprezintă un sprijin pentru experimentele tale culinare.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesorii frământat
  • Cârlig pentru aluat
  • Tel
  • Capacitate bol 1: 4,8 litri
  • Capacitate bol 2: 2,9 litri
  • Putere: 1000 wați
  • Trepte de viteză: 10

Preț Robot de bucatarie Electrolux EKM4600

Robotul de bucătărie Electrolux EKM4600 are un preț ceva mai mare, însă raportul preț/calitate este bun, deoarece dispozitivul este realizat de un producător de renume mondial, cu materiale de înaltă calitate, care oferă siguranță în funcționare și o durată lungă de viață. La cumpărarea dispozitivului, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Electrolux EKM4600

1000 W, 2 boluri inox 4.8 l + 2.9 l

 Părerea noastră

Diferitele setări ale robotului de bucătărie Electrolux EKM4600 îți permit să personalizezi bucătăria în funcție de nevoile tale. Fie că este vorba de o masă pentru o persoană sau o sărbătoare pentru douăzeci de persoane, cu cele două boluri de diferite dimensiuni și o gamă de 10 viteze, vei avea un control deplin pentru întreaga gamă de funcționalități. 
REVIEW: Robot de bucatarie Electrolux EKM4600 – Elegant și fiabil, excelent pentru bucătăria ta!
5 (100%) 16 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply