Electrolux ENN2800BOW – combina frigorifica incorporabila cu design modern si o capacitate buna!

Disponibila de ceva timp in oferta marilor magazine de specialitate, combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800BOW este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc o racire/congelare destul de buna, precum si o eficienta energetica ridicata. Aceasta vine cu un design elegant de tip incorporabil, clasa energetica A+, o capacitate suficienta de depozitare, un sistem de dezghetare automat al frigiderului si mai multe caracteristici foarte bune la interior.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice incorporabile de la Electrolux se va integra cu siguranta in orice tip de mobila pentru bucatarie, datorita carcasei elegante de culoare alba si a celor doua usi reversibile cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga, potrivindu-se de asemenea oriunde in bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta masoara 177,2 centimetri pe inaltime, 54 de centrimetri latime si o adancime de 54,7 centimetri, avand un nivel minim de zgomot de doar 36 dB.

PROMOȚIE Electrolux ENN2800BOW, 277 l, Clasa A+, H 178 cm – verifică preț

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800BOW este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica fata de celelalte modele din clasa normla A, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 297 kWh. Capacitatea suficienta de depozitare se datoreaza unui volum net total destul de bun de pana la 277 de litri, si anume un volum mare de 202 litri il detine frigiderul iar un volum net decent de 75 litri ii revine congelatorul.Electrolux ENN2800BOW

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, cu un nou design special pentru eliminarea restrictiilor de flexibilitatea la organizarea alimentelor, un suport pentru oua, doua compartimente pentru fructe si legume, trei rafturi amplasate pe usa, dar si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza de trei compartimente transparente si spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, precum si de o capacitate buna de congelare de pana la 4 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT