Frigider cu o usa Electrolux ERF4113AOW, 395 l, Clasa A++, H 185 cm, Alb – parere personala

Traim intr-o perioada a revolutiei tehnologice, cand preturile unor echipamente performante devin din ce in ce mai accesibile pentru un segment tot mai mare al populatiei. Este si cazul frigiderelor. Tot mai multe persoane renunta la vechile aparate si achizitioneaza in schimb frigidere moderne, cu capacitate de dezghetare automanta, cu spatiu de stocare generos, cu consum redus.

Daca si dumneavoastra doriti sa va bucurati de avantajele unui frigider de generatie noua, va recomand cu placere frigiderul cu o usa Electrolux ERF4113AOW. Acesta se remarca printr-un consum de energie redus, in conditiile in care caracteristicile sale generale sunt in ton cu ultimele noutati. Pentru ca nu este echipat si cu congelator, spatiul sau de stocare este mai mare. Capacitatea de depozitarare ajunge la 395 litri, ceea ce inseamna ca este ideal pentru familiile care au nevoie sa stocheze la rece o cantitate mare de produse alimentare. Este complet alb si are o singura usa reversibila ce se deschide spre dreapta.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Electrolux ERF4113AOW  

Manerul pentru deschiderea usii este dispus vertical. Dimensiunile frigiderului Electrolux ERF4113AOW sunt de 185.4 x 59.5 x 66.8 cm, iar nivelul de zgomot este relativ mic, doar de 39 dB.

In interiorul frigiderului iluminarea se face prin becuri LED, ceea ce asigura o vizibilitate mare. In acest fel veti gasi rapid alimentele pe care le cautati in frigider. Exista patru rafturi de sticla in total, iar jos se afla compartimentul special pentru pastrarea fructelor si legumelor. Aici puteti pune usor alimente mai voluminoase, cum sunt de exemplu castravetii lungi si telina cu frunze. Sertarul acesta este transparent asa incat puteti vizualiza rapid ce se afla inauntru.

Electrolux ERF4113AOW

Doriti sa puneti mai multe sticle la rece in frigider? Puteti face acest lucru usor datorita spatiului compact dedicat depozitarii sticlelor, care este pozitionat sub raftul frigiderului si unde incap pana la cinci sticle. In acest fel rafturile vor ramane libere pentru alte alimente. Si pe usa exista mai multe compartimente. De fapt, organizarea este extrem de ergonomica astfel incat fiecare spatiu sa poata fi folosit la maxim.

Specialistii au hotarat sa incadreze frigiderul Electrolux ERF4113AOW in clasa energetica A++, fiind un aparat in care puteti avea deplina incredere ca nu va aduce costuri suplimentare extrem de mari in ceea ce priveste consumul energetic (care ajunge mai exact la doar 117 kWh/ an).

Daca aveti nevoie doar de un frigider mare, cu consum mic, performant, care sa va scuteasca de pierderea timpului cu dezghetarea periodica, Electrolux ERF4113AOW poate fi cea mai buna solutie. Garantia este de 24 luni si optional puteti alege garantie extinsa, pana la patru ani. Puteti sa-l achizitionati acum foarte simplu, direct online, iar in aproximativ 24 de ore il veti primi direct la dumneavoastra acasa. Fara costuri suplimentare si fara taxe ascunse.

Comentarii

Leave a reply

Review IT