Electrolux ESF7565ROX – masina de spalat moderna si incapatoare din clasa A++, cu functii speciale de spalare!

Preţ Electrolux ESF7565ROX

Electrolux ESF7565ROX este o masina de spalat vase incapatoare si foarte performanta din clasa A++, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar una cu mai multi membri, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa A++, un ecran digital tip LCD, un nou motor tip Inverter, tehnologia WaterSave, functia SensorControl, Extra Hygiene si Time Manager, 6 programe de spalare, 13 seturi complete de vase, o optiune de programare intarziata, un sistem de uscare prin caldura reziduala si altele.

Review Electrolux ESF7565ROX

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase independente de la Electrolux, cu un finisaj premium din inox, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare inox/argintiu, dar si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un ecran digital tip LCD si cateva indicatoare pentru lipsa sare/agent de clatire ). In plus, masina de spalat de la Electrolux include la interior un cos superior reglabil pe inaltime (cu doua suporturi rabatabile din sarma pentru pahare, doua randuri de suporturi moi, sase suporturi moi pentru pahare de vin si un suport rabatabil pentru cani), un cos inferior (cu doua randuri de suporturi rabatabile pentru farfurii), brate FlexiSpray Satellite si un cos pentru tacamuri.

Clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, asigura un consum energetic anual estimat undeva la 262 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 1935 litri pe an. Noul motor tip Inverter functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, oferind in acelasi timp o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. In plus, functia SensorControl detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de apa si energie in functie de incarcatura, aceasta fiind disponibila numai pentru programele standard de spalare normala si intensiva.

Masina de spalat vase Electrolux ESF7565ROX dispune de cinci functii speciale de spalare (Extra Hygiene, FlexiWash, SensorControl si Time Manage), un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Economic, Pahare, Rapid, etc.), dar si de o capacitate de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate excelente la spalare, fara a consuma prea multe resurse la spalare. In plus, masina de spalat de la Electrolux mai include o optiune de programare intarziata (de la 1 la 24 de ore), un sistem de uscare prin caldura reziduala, o functie de oprire automata, un program special de protejare a veselor din sticla, precum si un sistem de oprire apa.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, masina de spalat vase Electrolux ESF7565ROX asigura o spalare si uscare destul de eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca Electrolux reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de zi, cu un nou motor de inalta performanta, o capacitate foarte mare de spalare si mai multe functii si programe speciale de spalare, la un pret foarte ok de achizitionare.

Electrolux ESF7565ROX

13 seturi, 6 programe, Clasa A++

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat moderna de generatie actuala, complet echipata din toate punctele sale de vedere. Este rezistenta si foarte eleganta, are o capacitate foarte mare de spalare, iar aceasta este echipata cu un motor Inverter si cateva functii speciale.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Electrolux si pot spune deja ca sunt super multumit de achizitia facuta. Este indeajunsa de incapatoare pentru o familie numeroasa, iar functiile si programele de spalare ofer rezultate foarte bune la spalare.

Aceasta arata foarte bine in locuinta, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si spala foarte bine orice tip de vas. Per total este o masina de spalat eleganta si foarte incapatoare, cu mai multe functii si tehnologii speciale de spalare.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte ok calitate/pret. Noua masina de spalat Electrolux se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate foarte mare de spalare si vine cu optiuni si programe prestabilite de spalare. Recomand.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT