Electrolux ESI4500LOX – masina de spalat vase incorporabila cu design modern si o capacitate foarte buna!

Ingusta, spatioasa si destul de performanta, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI4500LOX reprezinta o solutie perfecta pentru bucatariile in care spatiul este mai limitat, in timp ce aceasta asigura o spalare rapida si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de vase, la un consum redus de resurse. Disponibila deja si in oferta marilor magazine din Romania la un pret decent pentru dotarile sale, aceasta vine cu un design ingust si elegant, display LCD, clasa energetica A+, functia SensorControl, 6 programe prestabilite de spalare, functia inteligenta AutoFlex si o capacitate foarte buna de spalare.

Pe partea de aspect, designul sau este unul modern si foarte ingust, cu o latime de numai 44,6 centimetri, care se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare argintie si a panoului de control electronic (cu un display LCD intuitiv si mai multi indicatori pe LED-uri), integrandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, aceasta are un nivel redus de zgomot de doar 49 dB la spalare si masoara 81,8 centimetri pe inaltime, 44,6 centimetri latime si o adancime de 57,6 centimetri.

Electrolux ESI4500LOX, 9 seturi, 6 Programe, 45 cm, A+ – profită acum de reducere

Functia inteligenta AutoFlex reprezinta, de asemenea, o modalitate cu adevarat automata pentru a utiliza cele mai bune setari la fiecare ciclu de spalare, deoarece aceasta ii permite masinii de spalat sa se adapteze la incarcatura de vase pentru a putea obtine o curatare deplina si foarte eficienta, prin optimizarea consumului de apa si energie in functie de necesitatile sale. Pe langa toate acestea, functia speciala SensorControl detecteaza nivelul de incarcare a masinii de spalat vase incorporabila marca Electrolux, pentru a putea regla consumul optim de apa si energie electrica al acesteia.Electrolux ESI4500LOX

Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI4500LOX este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de resurse in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat la doar 222 kWh/an, respectiv un consum anual de apa estimat la 2660 de litri. La interior, aceasta dispune de un cos superior reglabil pe inaltime (cu maner metalic, cosuri superioare cu FlexiLift si cosuri cu un suport de cani rabatabil), dar si de un cos inferior (cu maner metalic, cosuri inferioare cu doua randuri de suporturi rabatabile, pentru farfurii).

Caracteristicile sale generale includ un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Economic, Clatire & Pauza, Pahare, QuickPlus si AutoFlex), precum si o capacitate generoasa de spalare de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra. Cu toate acestea, masina de spalat vase de la Electrolux mai beneficieaza de un un senzor de apa pentru detectarea nivelului de murdarie si reglarea consumului de apa, un sistem de uscare prin caldura reziduala si de o programare intarziata a ciclului de spalare.

2 Comments
  1. Reply
    Luci 15 noiembrie 2016 at 16:01

    ESI4500LOX la aceasta masina de spalat imi apare cod eroare 30 si nu se reseteaza. Sti cineva despre ce este vorba inainte sa o arunc la tomberon.

  2. Reply
    Review produs 15 noiembrie 2016 at 16:56

    vezi poate gasesti ceva interesant aici: http://washererrorcodes.com/electrolux-washer-error-codes/

Leave a reply

Review IT