Electrolux ESL4655RO – masina de spalat RealLife cu motor Inverter si functia SensorControl, din clasa A+++!

Preţ Electrolux ESL4655RO

Electrolux ESL4655RO este o masina de spalat vase RealLife incapatoare si performanta din clasa A+++, recomandata in mod special pentru o singura persoana sau o familie tanara si chiar una mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa A+++, un panou frontal de comanda electronic, un nou motor tip Inverter, functia speciala SensorControl, 6 programe prestabilite de spalare, o capacitate de 9 seturi complete de vase, o optiune de programare intarziata (de la 1 la 24 de ore), un sistem de uscare AirDry Technology si altele.

Review Electrolux ESL4655RO

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila a celor de la Electrolux se va integra perfect in oricare tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital pentru timpul de spalare ramas si un indicator rosu pe podea pentru terminare program). In plus, masina de spalat RealLife de la Electrolux include la interior un cos inferior si un cos superior reglabil pe inaltime, chiar si atunci cand masina de spalat este complet incarcata, in timp ce aceasta are dimensiunile de 81,8 x 44,6 x 55 centimetri si un nivel redus de zgomot de 44 dB.

Clasa de eficienta energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, asigura un consum energetic anual estimat undeva la doar 176 kWh pe an si de numai 0,62 kW/ciclu de spalare, precum si un consum anual de apa estimat la 2775 litri pe an. Noul motor tip Inverter functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, oferind o durabilitate excelenta a motorului. In plus, functia SensorControl detecteaza nivelul de incarcare si regleaza totodata consumul de apa si energie in functie de incarcatura, aceasta fiind disponibila pentru programele de spalare normala si intensiva.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4655RO dispune de tehnologia de uscare AirDry , un numar de 6 programe prestabilite de spalare (AutoFlex, QuickPlus, FlexiWash, Eco, Intensiv si Pahare), dar si de o capacitate de pana la 9 seturi complete de vase, pentru cele mai bune rezultate excelente la spalare, fara a depune aproape deloc efort. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca Electrolux mai include un sistem termoeficient, un senzor inteligent de apa, o optiune de programare intarziata (de la o ora la 24 de ore), o functie de oprire automata, un program special de protejare vesela din sticla, precum si un sistem de protectie anti-inundatii.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si performanta, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4655RO asigura o curatare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare. Astfel ca, masina de spalat Electrolux reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de zi, cu un motor de buna calitate, o capacitate mare de spalare si mai multe functii si programe de spalare, la un pret foarte ok de achizitionare.

Electrolux ESL4655RO

9 seturi, 7 programe, Motor inverter, 45 cm, Clasa A+++, Inox

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat vase inteligenta si foarte economica, pe care o recomand celor care vor un produs foarte bun la un pret foarte ok. Este eleganta si foarte silentioasa, are o capacitate foarte buna de spalare si este echipata cu o multime de functionalitati inteligente la spalare.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Electrolux si pot spune ca deja ca sunt foarte multumit de aceasta. Este foarte silentioasa pe toata durata de spalare, suficienta de incapatoare pentru oricare familie si foarte performanta pentru rezultate foarte bune la spalare.

Este o masina de spalat foarte bine echipata pentru ziua de azi, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Arata foarte bine incorporata in bucatarie, nu produce mult zgomot, nu consuma multa energie si spala foarte bine orice tip de vas. O recomand cu mare incredere.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Masina de spalat Electrolux se potriveste perfect in mobila pentru bucatarie, are o capacitate mare de spalare si se bazeaza pe un nou motor Inverter de buna calitate. Per total sunt foarte multumit de achizitia facuta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT