Electrolux EWS31274NA – masina de spalat rufe slim din clasa A+++, cu un raport pret/calitate excelent!

Preţ Electrolux EWS31274NA

Electrolux EWS31274NA este o noua masina de spalat accesibila, incapatoare si foarte performanta de 45 centimetri, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design compact si elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un display digital tip LCD, tehnologia Fuzzy Logic, functia speciala Time Manager, sistemul inteligent OptiSense, o capacitate de incarcare de pana la 7 kilograme, un numar de 14 programe speciale de spalare, o optiune de programare intarziata si multe altele.

Review Electrolux EWS31274NA

Cu un design modern si foarte compact, noua masina de spalat rufe slim cu incarcare frontala marca Beko se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de culoare alb cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga. In plus, aceasta cantareste aproximativ 62,5 kilograme si masoara standard 85 de centimetri in inaltime, 59,5 de centimetri pe latime si o adancime de doar 44,8 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 58 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Tehnologia inovatoare Fuzzy Logic optimizeaza automat o buna parte din resursele utilizate la spalare, ceea ce rezulta ca masina de spalat marca Electrolux isi va adapta automat cantitatea de apa si durata de spalare pentru ciclul de spalare respectiv, in functie de cantitatea de rufe din tambur. Sistemul inteligent OptiSense regleaza automat durata si consumul de apa si de energie al aparatului in functie de dimensiunea incarcaturii, asigurand cel mai ridicat nivel de ingrijire pentru hainele dumneavoastra in toate situatiile. Cu ajutorul functiei TimeManager de la Electrolux, veti putea regla durata ciclului de spalare pentru a va putea bucura de rufe perfect curate excat la momentul potrivit.

Masina de spalat rufe slim Electrolux EWS31274NA are o clasa ridicata de eficienta energetica A+++ si un consum minim de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 175 kWh pe an si de numai 0,88 kW/h pe ciclu de spalare, precum si un consum anual de apa estimat la 9999 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Jeans, Sport, etc.), precum si o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, astfel incat sa puteti obtine rezultate foarte bune la spalare, fara a depune prea mult efort sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat rufe slim Electrolux EWS31274NA asigura o spalare destul de eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de rufe, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de rufe perfect curate cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare. Acesta fiind spuse, masina de spalat marca Beko reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat rufe compacta cu un raport calitate/pret excelent, capabila sa va ofere rezultate foarte bune la spalare, deoarece nu dispune de un buget prea mare sau pur si simplu nu vrea sa plateasca prea mult.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat rufe excelenta si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret foarte accesibil de achizitionare. Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum redus de resurse la spalare si este echipata cu programe speciale de spalare. Recomand.

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat si pot spune ca am ramas placut surprins de raportul sau pret/calitate. O utilizez aproape zilnic sau odata la 1-2 zile pe programul de spalare rapida si, uneori, impreuna cu optiune de programare intarziata si nu numai.

Este o masina de spalat rufe din clasa A+++ cu un raport pret/calitate excelent din toate punctele sale de vedere. Arata bine oriunde in locuinta, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multa apa si energie electrica, iar rezultatele sunt foarte bune la spalare.

Nu am nimic de comentat avand in vedere raportul sau foarte bun pret/calitate. Noua maisna de spalat Electrolux se potriveste perfect in baie, consumul de resurse este unul foarte redus, iar aceasta spala foarte bine orice tip de material. Per total sunt foarte multumit de ea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT