Electrolux EWS31274SA – masina de spalat CompactCare de culoare alba/argintie, cu un raport excelent pret/calitate!

Preţ Electrolux EWS31274SA

Electrolux EWS31274SA este o alta varianta a masinii de spalat CompactCare (EWS31274NA) cu un design usor modificat in ceea ce priveste culoare hubloului si a selectorului de programe, ideala de astfel pentru o singura persoana sau pentru o familie medie si chiar ceva mai numeroasa, care este disponibila la randul sau la aproape acelasi pret ca al variantei anterioare. Aceasta vine cu un design compact si elegant de culoare alb/argintiu, clasa energetica A+++, un display digital tip LCD, tehnologia Fuzzy Logic, sistemul inteligent OptiSense, o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe, 14 programe speciale de spalare, functia Time Manager, optiunea QuickWash, certificare Woolmark Blue si multe altele.

Review Electrolux EWS31274SA

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe CompactCare cu incarcare frontala de la Electrolux se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta si foarte ingusta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de culoare argintiu (cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga). In plus, aceasta cantareste aproximativ 62,5 kilograme si masoara standard 85 de centimetri in inaltime, 59,5 de centimetri pe latime si o adancime de numai 44,8 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 58 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Tehnologia inovatoare Fuzzy Logic optimizeaza automat o buna parte din resursele utilizate la spalare, ceea ce rezulta ca masina de spalat marca Electrolux isi va adapta automat cantitatea de apa si durata de spalare pentru ciclul de spalare respectiv, in functie de cantitatea de rufe din tambur. Sistemul inteligent OptiSense regleaza automat durata si consumul de apa si de energie al aparatului in functie de dimensiunea incarcaturii, asigurand cea mai buna ingrijire pentru hainele dumneavoastra. Cu ajutorul optiunii QuickWash, veti putea reduce durata totala a ciclurilor de spalare selectate cu pana la 50%, fiind asadar ideala pentru atunci cand doriti doar sa clatiti rapid rufele purtate pentru a le improspata.

Masina de spalat rufe slim Electrolux EWS31274SA are o clasa ridicata de eficienta energetica A+++ si un consum minim de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 175 kWh pe an si de numai 0,88 kW/h pe ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 9999 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Bumbac, Jeans, Sport, etc.), precum si o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, astfel incat sa puteti obtine rezultate excelente la spalare, fara a depune prea mult efort sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat rufe slim Electrolux EWS31274SA asigura o curatare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de rufe murdare, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de rufe perfect curate cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca Electrolux reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat de culoare alba/argintie, cu un raport excelent pret/calitate, care sa fie capabila sa va ofere cele mai bune rezultate la spalare si sa nu consuma multe resurse la spalare, indiferent ca dispune sau nu de un buget mare.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat excelenta si de foarte buna calitate, cu o adancime foarte redusa, disponibila la un pret super ok de achzitionare. Este compacta si incapatoare, are un consum redus de apa/energie si este certificata Woolmark Blue pentru articolele din lana. Recomand.

Am achizitionat-o recent pentru raportul sau pret/calitate si pot spune deja ca sunt super multumit de aceasta masina de spalat. Se potriveste perfect in orice loc din baie, nu consuma prea multa apa si energie electrica, iar aceasta ofera rezultate perfecte la spalare.  

Este o masina de spalat rufe compacta si incapatoare din clasa A+++, cu un raport pret/calitate excelent din punctul meu de vedere. Arata foarte bine si s-a incadrat perfect in decor, consumul de apa si energie este foarte redus, iar aceasta spala foarte bine orice tip de material.

Nu am nimic ce sa-i reprosez avand in vedere raportul sau pret/calitate. Aceasta masina de spalat Electrolux este un best buy la ora actuala, dupa parerea mea, pe care o recomand tuturor celor care s-au saturat de spalatul manual al rufelor. Per total sunt foarte multumit de ea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT