Electrolux EWS31276SU – masina de spalat compacta si incapatoare, cu tehnologia FuzzyLogic!

Super Oferte 2019 Click pentru reduceri
eMAG - Campanie de reduceri - eMAGia sărbătoilor 2019
altex.ro - Reduceri Decembrie 2019 - Vezi oferta
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pret Electrolux EWS31276SU

Electrolux EWS31276SU este o noua masina de spalat rufe slim din clasa A+++, cu un raport calitate/pret excelent, ceea ce reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o masina de spalat economica, compacta si incapatoare, cu mai multe programe de spalare, insa nu dispune de un buget foarte mare. Aceasta vine cu un design slim si elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un display digital de tip LCD, tehnologia Fuzzy Logic, functia speciala Time Manager, o capacitate de incarcare de pana la 7 kilograme, sistemul inteligent OptiSense si mai multe programe speciale de spalare, toate acestea fiind disponibile la un pret foarte bun pentru aproape orice tip de buget.

Aspect Electrolux EWS31276SU

Design-ul modern si extrem de compact al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Electrolux se va integra perfect in orice colt sau spatiu mai redus din locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital LCD intuitiv), dar si de un hublou transparent de dimesiuni normale (cu o rama de culoare argintie si o deschidere standard spre stanga). In plus, aceasta masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste mai multe de 44,8 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 58 dB pentru ciclul de spalare si de maxim 77 dB pentru ciclul de centrifugare.

Caracteristici Electrolux EWS31276SU

Clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, asigura un consum minim de resurse utilizate la spalare, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 175 kWh/an si de numai 0,88 kW/h pe ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 9999 litri/an si de 45 litri de apa pe ciclu de spalare. Tehnologia inovatoare Fuzzy Logic optimizeaza automat o buna parte din resursele utilizate la spalare, ceea ce rezulta ca masina de spalat marca Electrolux isi va adapta automat cantitatea de apa si durata de spalare pentru ciclul de spalare respectiv, in functie de cantitatea de rufe din tambur, indiferent ca este incarcata complet sau doar pe jumatate.

Citește și:  REVIEW - Whirlpool AWE 60410

Masina de spalat rufe slim Electrolux EWS31276SU dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, o capacitate foarte buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, dar si de mai multe programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Sintetice, Sport, Prespalare, etc.), pentru a va putea bucura de rufe perfect curate, la un consum minim de resurse utilizate la spalare. Pe langa toate acestea, noua masina de spalat marca Electrolux mai include o optiune de programare intarziata, un sistem de echilibrare a incarcaturii, o optiune Time Manager pentru reglarea duratei de spalare, un sistem de siguranta impotriva copiilor, un sistem de protectie anti-inundatie, precum si un sistem de clatire fara spuma.

Review Electrolux EWS31276SU

Ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala si chiar una ceva mai numeroasa, noua masina de spalat rufe slim Electrolux EWS31276SU vine cu o tehnologie inteligenta de ajustare automata a parametrilor principali de spalare, inclusiv durata de spalare, pentru a va putea bucura de rezultate foarte bune la spalare, fara a depunde prea mult efort. Astfel ca, sistemul inteligent OptiSense ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii, astfel ca hainele dvs. nu vor fi nicioada spalate prea intens, iar reglarea automata a duratei de spalare, cantitatii de apa si eficientei energetice in functie de incarcatura, asigurand asadar cea mai buna ingrijire pentru hainele dumneavoastra.

Pro: Aspect compact si elegant, clasa energetica A+++, tehnologia Fuzzy Logic, 7 kilograme de rufe si sistemul inteligent OptiSense.

Contra: Nimic.

Electrolux EWS31276SU – masina de spalat compacta si incapatoare, cu tehnologia FuzzyLogic!
4.6 (91.25%) 16 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply