Electrolux EWW1607SWD – masina de spalat DualCare cu design elegant, capacitate mare si performante bune!

 Preţ Electrolux EWW1607SWD

Moderna, incapatoare si foarte inteligenta, astazi va prezentam modelul Electrolux EWW1607SWD, o noua masina de spalat rufe cu uscator din gama de produse DualCare, pe care o recomandam in special pasionatiilor de tehnologie sau celor care vor un produs complet echipat pentru ziua de azi. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret destul de ok pentru aspectul super elegant si caracteristicile foarte bune de generatie actuala, precum si pentru persoanele sau familiile cu un buget mediu spre ridicat.

 Review Electrolux EWW1607SWD

Design-ul ultra-modern si super elegant al masinii de spalat rufe cu uscator de la Electrolux se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD si suport Touch Control), dar si de un hublou transparent de culoare argintiu/alb. Noua masina de spalat Electrolux are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 81,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de numai 51 dB la spalare, 63 dB la uscare si de maxim 77 dB la centrifugare.

Clasa energetica A, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, asigura un consum anual de energie estimat undeva la 1340 kWh/an (spalare si uscare) si de numai 184 kWh pe an (spalare), respectiv un consum anual de apa estimat la 23000 litri/an (spalare si uscare) si de 12200 litri de apa pe an (spalare). Noua masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1607SWD dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1600 rpm, un numar de 15 programe speciale de spalare si de o capacitate de 10 kilograme de rufe la spalare si de 6 kilgorame la uscare, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare si uscare.

Sistemul inteligent DualCare al masinii de spalat Electrolux permite spalarea si uscarea rufelor, inclusiv articolele din lana sau delicate, gratie programelor delicate de spalare si a temperaturilor reduse de uscare. Tehnologia OptiSense detecteaza automat dimensiunea incarcaturii, optimizand cantitatea de apa si durata de spalare a programului selectat, pentru a obtine cea mai buna ingrijire a rufelor. In plus, programul special de spalare cu abur ofera performante ridicate la fel ca spalatoriile profesionale pentru a relaxa fibrele si a indeparta cutele, eliminand mirosurile neplacute si usurand calcatul acestora.

ELECTROLUX EWW1607SWD

1600 RPM, 10 kg spalare/6 kg uscare, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat pe scurt despre caracteristicile principale ale acesteia, noua masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1607SWD nu numai ca reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o masina de spalat completa pentru utilizare, ci poate asigura si un ciclu complet de spalare destul de eficient si foarte silentios al rufelor, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate intr-un singur ciclu de spalare completa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT