Electrolux EWW1697BWD – masina de spalat rufe cu uscator, cu motor Inverter si sistem DualCare!

 Preţ Electrolux EWW1697BWD

Aducem astazi la review o masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, mai exact discutam despre modelul Electrolux EWW1697BWD, o noua masina de spalat rufe frontala cu uscator incorporat si tehnologii de ultima generatie, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie sau celor care dispun de un buget ridicat. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile excelente de generatie actuala ale acesteia, precum si pentru un buget mediu spre ridicat al celor interesati de masina de spalat a producatorului Electrolux.

 Review Electrolux EWW1697BWD

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe cu uscator, independenta, de la Electrolux va ofera un design ultra-modern si super elegant, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic de culoare negru (cu display digital tip LCD si suport TouchControl) si o usa transparenta de culoare neagra/alba, care se va integra perfect in locuinta voastra. Noua masina de spalat Electrolux are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 81,5 kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de numai 51 dB la spalare si de maxim 77 dB la centrifugare.

In ceea ce priveste performanta energetica a acesteia, clasa de eficienta energetica si la spalare/uscare A asigura un consum anual de energie/apa estimat la 210 kWh/11400 litri pe an (numai spalare) si un consum anual de energie/apa estimat la 1224 kWh/20400 litri pe an (spalare si uscare). Noua masina de spalat Electrolux EWW1697BWD dispune de o viteza maxima de cetrifugare de 1600 rpm, 15 programe speciale la spalare/uscare (Bumbac, Lana Plus, Abur, Anti-sifonare, Matase si altele) si de o capacitate de rufe de 9 kg la spalare/6 kg la uscare, pentru a obtine rezultate excelente la ciclul de spalare si uscare.

Noul motor Inverter, a carui constructie a permis eliminarea periilor de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum ok de energie si o performanta ridicata la spalare, in timp ce acesta se bucura de o durabilitate excelenta a partilor componente. Sistemul inteligent DualCare va permite sa spalati si sa uscati toate hainele intr-un singur ciclu, cu programele dedicate tesaturilor si a temperaturile reduse. In plus, tehnologia sa OptiSense detecteaza automat dimensiunea incarcaturi si optimizeaza necesarul de apa si durata programului de spalare, pentru a obtine intotdeauna cea mai buna ingrijire a hainelor.

ELECTROLUX EWW1697BWD

1600 RPM, 9 kg spalare/6 kg uscare, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, masina de spalat Electrolux EWW1697BWD reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat super eleganta si complet echipata, capabila sa asigura un ciclu de spalare/uscare foarte eficient a unei cantitati de rufe de 9 kg la spalare / 6 kg la uscare, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate, fara a afecta tesatura sau a le sifona.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT