Epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry, Sistem de exfoliere, 40 Pensete, Acumulator, 6 Accesorii, 2 Viteze, Alb/Lila – Mega Oferta

Mai este putin si trebuie sa vina iepurasul, asa ca trebuie neaparat sa-i facem un cadou persoanei iubite, pot spune ca dedicam acest articol mai mult barbatilor care vor sa faca un cadou excelent, un cadou de care se va folosi cu siguranta pentru ca prezentam astazi un epilator perfect din toatre punctele de vedere.

Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry face parte din noua serie lansata de unul dintre cei mai buni producatori din acest domeniu, un epilator care se face remarcat prin tehnologia MicroGrip, o tehnologie care introduce cele mai inovative pensete, cu o performanta surprinzatoare si un un sistem de prindere si smulgere cat mai putin dureros.
   Vezi AICI pretul pentru Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry   
Sunt barbat, nu prea am multe idei in alegerea unui cadou, insa cotrobaind pe site-ul eMAG si vazand oferta exceptionala oferita de magazin am decis sa-i achizitionez prietenei mele Epilatorul Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry, aceasta alegere pe care am facut-o a fost datorita comentariilor PRO pentru acest epilator, vazand nuami cuvinte de lauda am zis ca nu am cum sa dau gres.

Epilator Braun Silk-épil 9961

Deja l-am comandat, insa surpiza o sa fie de iepuras. Pentru cei/cele ce vor sa achizitioneze Epilatorul Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry am sa le spun cateva motive pentru care merita achizitionarea lui:

– se utilizeaza fara fir, dupa aproximativ o ora de reincarcare, epilatorul Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry va tine undeva la 40 de minute, astfel epilatul devine mult mai placut pentru ca nu stam cu firul dupa noi si nu stam cu frica, ca se va descarca.

– vine cu 2 trepte de viteza, as putea spune un plus relativ mare pentru ca sunt si persoane mai sensibile si nu doresc sa se faca atat de rapid.

– vine cu cele 3 functii foarte importante: Wet&Dry, sistem de iluminare si masaj, cel din urma este destinat tot persoanelor care sunt sensibilicioase.

– Peria pentru exfoliere indeparteaza celulele moarte ale pielii, toate acestea datorita micro-vibratiilor de masaj, acestea imbunatatesc vizibil aspectul pielii printr-o exfoliere de 4 ori mai eficienta fata de simplul tratament manual.

Epilatorul Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry este cadoul pe care l-am ales eu pentru prietena mea si este doar o mica idee pe care o puteti pune in practica si dv.

Comentarii

Leave a reply

Review IT