eSTAR Gemini – tableta decenta cu ecran HD IPS de 8 inch si Dual OS!

Daca sunteti in cautarea unui device portabil si destul de performant pentru web browsing, multimedia si nu numai, atunci noua tableta eSTAR Gemeni ar putea fi alegerea perfecta conform cerintelor de mai sus, remarcandu-se printr-un design elegant, ecran HD IPS de 8 inch, specificatii hardware foarte bine echilibrate si cele doua sisteme de operare Android Lollipop si Windows 10, toate acestea la un pret foarte bun.

Tableta de la eSTAR dispune de un display excelent de tip Capacitive 5-point Touchscreen ce se bazeaza pe un panou IPS, cu o diagonala buna de 8 inch si rezolutie High-Definition (HD) de maxim 1280 x 800 pixeli, pentru afisarea unor imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri largi de vizibilitate atat pe orizontala, cat si pe verticala. In plus, tableta eSTAR Gemeni integreaza chipsetul video Intel HD Graphics Gen7LP, suportand o performanta grafica foarte buna, indiferent de continutul redat.

PROMOȚIE Tableta eSTAR Gemini cu procesor Intel Quad-Core Z3735G – verifică preț

Echipata cu procesorul puternic Intel Atom Z3735G, aceasta beneficieaza de o putere de calcul foarte buna in utilizarea normala de zi cu zi, ceea ce permite rularea fara probleme a tuturor aplicatiilor instalate, gratie celor nu mai putin de patru nuclee la frecventa de 1,33 GHz, care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate urca la o frecventa maxima de pana la 1,83 GHz.eSTAR Gemini

Specificatiile hardware ale acesteia includ o memorie RAM de tip DDR3 ce are o capacitate standard  de 1 GB, indeajuns pentru utilizarea zilnica, precum navigarea pe internet, redarea continutului multimedia si chiar jocuri online. In ceea ce priveste stocarea, tableta de la eSTAR este dotata cu un spatiu generos de stocare de pana la 32 GB, asigurand stocarea fara probleme a celor doua sisteme de operare Android si Windows, dar si a tuturor datelor dumneavoastra.

Caracteristicile multimedia ale tabletei de 8 inch dispun de o camera principala de 2 MP ce permite captarea unor fotografii uimitoare si de inalta calitate, camera frontala VGA de 0,3 MP pentru convorbiri online decente si un slot de card Micro SD pentru extinderea spatiului de stocare cu pana la 32 GB. Cu toate acestea, eSTAR Gemeni mai include o baterie Lithium Ion Polymer de 4000 mAh ce ofera o autonomie de lucru indelungata si nu in ultimul rand sistemele de operare Android 5.1 Lollipop si noul Windows 10 pentru o utilizare fluida si foarte intuitiva.

1 Comment
  1. Reply
    Cornel 29 aprilie 2016 at 11:16

    Am luat tableta pentru sistemul de operare windows. In general sunt multumit de ea. Bateria este decenta, ecranul ok, camerele sunt de calitate proasta dar nu asta ma intereseaza. Insa are o problema la wi-fi care este jalnic. La 4 metri de router fara nici un obstacol am 1-2 liniute si se misca extrem de greu si cateodata cade de tot, iar langa router am 4 din 5 liniute ceea ce e suspect, cu telefonul care e un amarat de allview la 4 metri am semnal full. Asta se intampla si pe android si pe windows. Ori asa sunt ele, ori are a mea vreo problema.

Leave a reply

Review IT