eSTAR GO – tableta accesibila de 7 inch pentru web browsing!

Cu un raport performanta-pret excelent, tableta accesibila eSTAR GO de 7 inch este ideala pentru cei care isi doresc o navigarea rapida pe internet, oriunde si oricand, remarcandu-se printr-un design elegant, ecran tactil de tip IPS, specificatii hardware decente si foarte bine echilibrate, sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si mai multe caracteristici multimedia utile in utilizarea zilnica.

Tableta accesibila de la eSTAR dispune de un display tactil de tip Capacitive 5-point Touchscreen ce se bazeaza pe un panou IPS, cu o diagonala normala de 7 inch si rezolutie decenta de maxim 1024 x 600 pixeli, care permite afisarea unor imagini clare si de buna calitate la unghiuri largi de vizibilitate, beneficiind de o experienta de vizualizare decenta in orice tip de continut. In plus, aceasta ofera un design elegant si atragator, datorita carcasei nerge din plastic, avand dimensiunile 189 x 108,8 x 10,2 milimetri si o greutate de doar 302 grame.

PROMOȚIE Tableta eSTAR GO cu procesor Intel Quad-Core 1.20GHz, 7″ – verifică preț

Echipata cu un procesor puternic Intel SoFIA 3G-R, tableta eSTAR GO beneficieaza de o putere de procesare destul de mare pentru rularea fara probleme a aplicatiilor instalate si nu numai, gratie celor nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa de pana la 1,2 GHz. Pe partea de grafica, tableta de 7 inch integreaza chipsetul video Mali 450 MP4 ce suporta o performanta grafica decenta din orice punct de vedere, indiferent de continutul redat.eSTAR GO

Memoria RAM de tip DDR3 include o capacitatea standard de doar 1 GB, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, multimedia si jocuri online. In ceea ce priveste stocarea, acesta are un spatiu de stocare de aproximativ 8 GB, asigurand stocarea atat a sistemului de operare Android Lollipop, cat si a restul fisierelor preferate.

Cu toate acestea, tableta eSTAR GO mai dispune de o camera principala de 2 MP ce permite captarea unor fotografii de inalta calitate, o camera frontala VGA de 0,3 MP pentru convorbiri online decente, conectivitate 3G pentru o navigare mult mai rapida pe internet, o baterie Lithium Ion Polymer de 2700 mAh ce asigura o autonomie de lucru indelungata, dar si de un slot de card Micro SD, oferindu-va posibilitatea de a extinde spatiul de stocare cu o capacitate de pana la 32 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT