Televizor LED Everest, 71 cm, 28E22D, HD – simplu si accesibil!

Exista tot mai multe persoane care prefera sa faca un cadou deosebit unei persoane aproapiate si se opresc la un televizor. Fie ca persoane pentru care se pregateste cadoul are un tv mai vechi care face probleme, fie ca este depasit (ori un CRT vechi, ori unul cu diagonala foarte mica sau LCD) sau pur si simplu stie ca ar mai avea ce face cu inca un televizor (de exemplu sa-l monteze in bucatarie sau la casa de vacanta) poate fi intr-adevar o idee excelenta de a face un asemenea cadou.

Daca este si cazul dumneavoastra sau pur si simplu va doriti un televizor nou va propunem azi modelul Everest 28E22D, HD LED. Acesta are diagonala de 71 de cm si putem spune cumva ca este modelul de mijloc daca ne gandim ca cei de la Everest au in oferta si o varianta mai mica de 61 de cm precum si o varianta cu un display mai generos de 81 cm.

verifica-pret1

71cm poate fi diagonala perfecta pentru o incapere medie, pentru o familie cu putini membri sau pentru o persoana care isi doreste un televizor LED ieftin.

Haideti sa vedem mai exact cateva specificatii tehnice ale acestui televizor. In primul rand ne vom referi tot la displayul LED care are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli iar timpul de raspuns este de 6.5 ms, ceea ce se incadreaza in cerintele medii pentru un tv led la pret redus. Bineinteles ca avem de a face cu un tv wide care poate fi utilizat si ca monitor. Puteti sa-l conectati la calculator sau la laptop si veti vedea poze si filme direct pe el.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Everest 28E22D

Este echipat cu un tuner digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, are o intrare de antena si un player multimedia bun. Sistemul audio este stereo si este format din doua difuzoare mici de 10w. Oricum daca doriti veti putea sa conectati un sistem audio extern mai performant. Apropo de conectori, trebuie sa spunem ca Everest 28E22D este prevazut cu 3 porturi hdmi, un usb 2.0, component si scart. Mai are in plus slot CI+.

Acestea fiind spuse, mai adaugam ca televizorul are si un temporizator pentru oprire si se va opri automat in lipsa de semnal.

Ca aspect exterior observam ca este all-black, cu un stand stabil ce poate fi dat jos daca doriti sa montati televizorul direct pe perete. Greutatea este de 4.8 kg iar in colet veti mai gasi si telecomanda care este usor de utilizat.

1 Comment
  1. Reply
    razvan daniel 17 aprilie 2016 at 9:38

    BUNA ZIUA,

    Am si eu unul , dar nu stiu de ce dureaza mult schimbarea intre programe. zice ca schimba la 6.5 ms , la mine schimba la 3-4 secunde.

    va multumesc

Leave a reply

Review IT