Everest EAI-A18A1D – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si capacitate mare!

Everest EAI-A18A1D este un nou aparat de aer conditionat din gama 2016 a celor de la Everest, ideal pentru racirea/incalzirea fara niciun fel de problema a unei incaperi cu o suprafata de maxim 40-50 mp, gratie tehnologiei speciale Inverter si a capacitatii mari de racire/incalzire. Disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale, acesta se remarca in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele sale de vedere.

Aparatul de aer conditionat marca Everest este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ la racire, cu un consum de energie electrica la racire de maxim 1520 W, respectiv in clasa energetica A la incalzire, cu un consum de energie la incalzire de pana la 1730 W, in funcie de capacitatea de racire/incalzire si de temperatura selectata. In plus, acesta beneficieaza de un coeficient de randament in functie de sezon SEER 5,9 la racire si totodata de un coeficient de randament sezonier SCOP 3,8 la incalzire.

PROMOȚIE Everest EAI-A18A1D, 18000 BTU, Clasa A, Alb – verifică preț

Dotat cu tehnologia avansata Inverter, aparatul utilizeaza un nou model de compresor rotativ Toshiba DA150S1C-20FZ de tip DC Inverter, care asigura o functionare optima si foarte eficienta, atat la racire cat si la incalzire, oferind asadar o eficienta energetica ridicata, un nivel redus de zgomot/vibratii, precum si o fiabilitate crescuta. Astfel, tehnologia Inverter poate controla viteza comprersorului pentru ajustarea functiei de racire/incalzire, ceea ce ajuta la mentinerea unei temperaturi constante in incapere.Everest EAI-A18A1D

Aparatul de aer conditionat Everest EAI-A18A1D dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h, un display de tip LED pentru afisarea temperaturii ambientale si a modului de functionare selectat, un filtru de aer de tip lavabil, o telecomanda foarte intuitiva si usoara de utilizat, dar si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, “I Feel”, Dezumidificare, Fungusproof, Auto-Clean, Timer 24h si Sleep-mode.

Functia Auto Restart reporneste automat aparatul de aer conditionat, in cazul unor intreruperi de curent sau deconectari involuntare a energiei electrice, la ultimele sale setari salvate. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim de la 40% si pana la 60%, fara a activa functia de racire. Functia speciala “I Feel” se bazeaza pe un senzor incorporat in telecomanda care transmite temperatura din jur catre unitatea interioara pentru o ajustare optima a acesteia.

Comentarii

Leave a reply

Review IT