REVIEW: Casti monitor in ear Fender FXA6 PRO – Îți oferă un sunet clar și dinamic, incredibil!

Fender FXA6 PRO

Căștile monitor in ear Fender FXA6 PRO aduc claritate multi-dimensională, oferind o experiența de ascultare cu monitorul FXA6 în ureche. Concepute și asamblate manual în Nashville, aceste căști de tip low-profile monitoare, sunt confortabile în stil Slimline. Utilizează tehnologia patentată pentru un sistem audio puternic, cu un sunet curat. Foarte muzicale, acestea îți aduc nuanțe sonice la viață cu o claritate incredibilă și dinamică. Oferă echilibrul ideal de confort, de răspuns și de articulare. Inima monitorului FXA6 este combinația brevetată a unui singur hibrid dinamic HDBA, special conceput pentru a se potrivi pentru diferite dispozitive. Această configurație unică oferă o orientare precisă datorită carcasei 3D, care elimină necesitatea de crossover, generând un bas puternic și foarte energic.

Casti monitor in ear Fender FXA6 PRO Black

Dispunând de drivere revoluționare concepute în mod personalizat, acestea sunt orientate tocmai pentru sunet, direct în canalul urechii, pentru o claritate sporită. Cuplarea directă cu mantaua de creștere a volumului sunetului, driverele personalizate și port Groove-tuned reglate, facilitează fluxul de aer, adecvat pentru performanțe optime de bas. Toate acestea duc la performanțe foarte receptive, exacte.

  Cele mai importante caracteristici:

  • Tweeter single HDBA Single;
  • Drivere personalizate de 9.25 mm din pământuri rare, port bass Groove-tuned;
  • Design cu zero crossover

Preț Casti monitor in ear Fender FXA6 PRO Black

Carcasa imprimată 3D este rezultatul scanării a mii de urechi, pentru a putea crea un hibrid personalizat/ fit universal. Imprimarea 3D permite curbe IEM, pentru a se potrivi mult mai bine conturului natural al urechii și mult mai confortabil. Această carcasă se potrivește perfect pe ureche, ca un monitor turnat la comandă, combinând confortul cu calitatea sunetului excelent.

Fender FXA6 PRO

Casti monitor in ear

 Părerea noastră

Datorită montajului tehnologic performant, căștile  monitor in ear Fender FXA6 PRO de culoare neagră, sunt ideale pentru sesiuni lungi de joc. Sunt ideale pentru aproape orice dispozitiv, însă folosite la smartphone, oferă o experiență premium de ascultare. Elimină până la 22 dB zgomot ambiental, reduc interferența  și protejează în același timp auzul utilizatorului de sunetele care pot apărea din mediul viu.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT