REVIEW: Fieldmann FZR 5110 B – Cu sistem de tăiere 4 în 1, motor de tip OHV de 140 cmc

Preț Fieldmann FZR 5110 B

Acestă mașină de tuns iarba autopropulsată, are o capacitate cilindrică de 140 cmc și o lățime de tăiere de 51 cm. Aceasta este proiectată pentru cosirea gazonului de pe suprafețele medii. Fieldmann FZR 5110 B are o carcasă din oțel și este echipată cu un sistem 4 în 1. Acest sistem permite selectarea modului de tăiere a ierbii, după cum urmează: mulcire, colectare, emisii la partea din spate, ejectare. Pentru o depozitare ușoară mânerul permite plierea în totalitate. Înălțimea mânerului este ajustabilă pentru 2 poziții de înălțime. Mașina de tuns gazonul Fieldmann FZR 5110 B este echipată cu motor de renume din SUA, Briggs & Stratton. Aces tip de motor este fără îndoială, unul dintre cele mai fiabile din lume. Prețul mașinii de tuns iarba  Fieldmann FZR 5110 B este ceva mai costisitor, dar calitatea și performanța merită tot efortul.

Fieldmann FZR 5110 B

Masina de tuns gazonul 2,7 kW

Masina de tuns gazonul pe benzina Fieldmann FZR 5110 B, 2,7 kW, 140 cc, 51 cm

Fieldmann FZR 5110 B, 2,7 kW, 140 cc, 51 cm

Review Fieldmann FZR 5110 B

Partea superioară a mânerului este acoperită cu spumă, pentru a reduce vibrațiile. Înălțimea de tăiere este ajustată la nivel central. Fieldmann FZR 5110 B permite selectarea unuia dintre cele șase nivele de tăiere. Coșul colector este dotat cu indicator de umplere, având un volum de 75 de litri. Toate roțile sunt montate pe rulmenți cu bile. Mașina de tuns iarbă este echipată cu un mâner din aluminiu pe partea din față, pentru a facilita curățarea și întreținerea. Instrumentul de cosit iarba este recomandat pentru tăierea gazonului pe suprafețe de până la 1800 mp.

Designul patentat al supapei DOV are o reținere directă și oferă un cuplu mai mare. Prin urmare, mașina produce mai puțin zgomot și vibrații, față de motoarele similare de la alți producători. Mașina de tuns iarba Fieldmann FZR 5110 B are o carcasă în combinația de culori verde și negru și 4 roți negre performante, ce susțin perfect greutatea de 34 kg a mașinii. Coșul colector este de culoare neagră și este confecționat din material textil de cea mai bună calitate. Lama de tăiere este de calitate foarte bună, fiind confecționată din oțel. Puterea exercitată de această mașină de tuns gazonul este de 2700 w. Alimentarea mașinii se face pe benzină , iar puterea exercitată de motor este de 3,6 cp.

Mașina de tuns gazonul  Fieldmann FZR 5110 B deține funcția de mulcire, eliberând iarba tăiată pe părțile laterale. Acest lucru este benefic pentru calitatea pământului, deoarece iarba tăiată fin, poate deveni un îngrășământ natural pentru pământ. Mânerul acoperit cu spumă este ajustabil pe înălțime și oferă un zgomot redus și lipsit de vibrații. Această mașină de tuns poate tăia gazonul indiferent de condițiile oferite. Dotată cu sistem de alimentare pe benzină, aceasta nu va fi niciodată dependentă de un cablu electric. Acest lucru face posibilă transportarea ei pe terenurile îndepărtate, acolo unde este nevoie de ea.

Părerea noastră despre produs

Dacă ești în căutarea unui dispozitiv care să ofere finisaje perfecte gazonului de lângă casă sau de pe terenurile de la țară, atunci mașina de tuns gazonul Fieldmann FZR 5110 B reprezintă soluția ideală.  Aceasta are capacitatea de a cosi iarba pe o suprafață de 1800 mp, fără a fi nevoie de golirea sacului colector pe toată perioada lucrului. După terminarea tăierii gazonului, coșul colector poate fi golit, însă cu funcția de mulcire, își oferă posibilitatea de a fertiliza terenul cu iarba reziduală. Instrumentul de tuns iarba este dotat cu o lamă lată, care permite terminarea lucrului într-un timp mult mai scurt decât cel preconizat. Avantajul lamei de tăiere cu lățimea de 51 cm, este acela că reduce numărul de plimbări pe suprafața gazonată. Din punctul nostru de vedere, aceasta este o mașină performantă și de cea mai bună calitate.

– Părerea clienților –

Ce-aș putea să-mi doresc mai mult decât mașina de tuns gazonul Fieldmann FZR 5110 B, atunci când vine vorba de toaletat gazonul? Aceasta este destul de performantă, deoarece are o capacitate a motorului de 3,6 cp. Mai mult decât atât oferă posibilitatea de mulcire a terenului cu gazonul proaspăt tăiat. Coșul colector are un volum mare și nu trebuie golit decât după ce termin treaba. Super!

Mașina de tuns gazonul Fieldmann FZR 5110 B este net superioară altor mașini de tuns iarba de la alți producători. Aceasta are capacitatea de lucru pentru o suprafață medie de teren, iar alimentarea acesteia se face pe benzină. Mânerele sunt acoperite cu spumă și niciodată nu am făcut bășici în palmă. Mai mult decât atât, datorită acestui sistem, zgomotul este destul de redus. Performanțe bune, calitate superioară.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT