Fluturi volumul 3 – Irina Binder – comanda acum

Fluturi – volumul 3,  de Irina Binder este o continuare a bestsseler-ului Fluturi apărut în anul 2013 și este o reprezentare a propriului jurnal, transpus în paginile unei cărți. Romanul Fluturi, volumul 3 este scris în limba română și a apărut în anul 2016, la editura For You în format 14 x 20 cm, fiind lansat la data de 25 iunie.  Face parte din literatura universală, gen beletristică, având seria ISBN 9786066390989.

Acest roman te va ține cu sufletul la gură și cu dorința acerbă de a afla tot mai mult. Această poveste scrisă de Irina Binder este una adevărată, trăită de autoare la cote maxime, cu o multitudine de sentimente duse la extrem, de multe ori în viață trăind într-o stare de confuzie, nemaiștiind dacă suferința e  o durere nesfârșită sau sfârșitul dureros. În romanul Fluturi 3 este continuată povestea de dragoste cu suișuri și coborâșuri, cu un amalgam de sentimente controversate de dragoste și ură, de iubire și pasiune și într-un final iertare. Povestea Irinei Binder începe încă de pe vremea când a fost părăsită de mama ei în urma divorțului părinților, însă crescută de tatăl său cu mare dragoste, oferindu-i o educație aleasă.

PROMOȚIE Fluturi volumul 3 – Irina Binder – precomanda si verifica preț

După o perioada tatăl său pleacă în lumea celor drepți și rămânând singură găsește alinare în profesorul său, care după o perioadă scurtă părăsește și acesta  lumea aceasta, rămânând iarăși singură. Răpusă de sentimentul abandonului, pică pradă dragostei pentru un băiat si hotărăște să-l urmeze în orașul său natal. Acolo se mută în casa lui, acesta locuind cu prietenul său pe care îl consideră frate. Aici Irina Binder  va descoperi un adevăr crunt și real și anume, că bărbatul pe care ea îl iubește cu atâta ardoare o tratează de multe ori cu indiferență, neținând cont de sentimentele ei, iar de multe ori absentând de acasă. În acest context sufletul obosește și are nevoie de iubire, căutând un umăr pe care să își aplece capul. L-a găsit și ea,  în fratele lui, care i-a oferit toată atenția de care avea nevoie, ascultând-o și alinându-i durerile. A început să simtă din nou fluturii iubirii, zbătându-se în sufletul ei.

fluturi

După ce a visat frumos și a deschis porțile încrederii a rămas  împietrită de durere, însă acum va trebui să ierte și să meargă mai departe.  Nu-i mai pasă de părerile oamenilor. După experiența trăită, de data asta va iubi și va fi iubită cu aceeași măsură, privind viața cu alți ochi. Fericirea trebuie justificată,  fără ură și fără sentimente întunecare. Cum va fi posibil? Până unde a mers protagonista cu povestea ei? Citeste cartea Fluturi -volumul 3 și vei afla continuarea.

2 Comments
 1. Reply
  Adrian 25 iunie 2016 at 5:57

  Aceasta carte nu face parte nici pe departe din literatura universala, e o exagerare grosolana.
  Degeaba incercati sa ne lamuriti ca povestea este adevarata, sunt prea multe neconcordante ce demonstraza ca e o facatura.
  Fluturi este o carte foarte prost scrisa si nu o recomand nimanui.

 2. Reply
  Eu 27 iunie 2016 at 16:00

  Mai taci ma! Te-ai gasit tu sa comentezi! Pentru ca e prost scrisa este una din cele mai vandute carti ale momentului nu? you rooock!!

Leave a reply

Review IT