Google a vândut 3,9 milioane de telefoane Pixel în 2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


În cele 16 luni de la lansarea sa inițială în octombrie 2016, familia de telefoane Pixel a câștigat recunostință și review-uri bune, dar nu și foarte multe vânzări în comparație cu alte modele mai cunoscute (Galaxy S8, iPhone 7). Ultima actualizare a vânzărilor Pixel vine de la Francisco Jeronimo de la IDC, care constată că Google a livrat aproximativ 3,9 milioane de unități Pixel și Pixel 2 în anul 2017 .

Vânzările Pixel Google se află în direcția cea bună. Potrivit lui Jeronimo, rata de vânzări s-a dublat în 2017, iar cele mai recente date ne indicând faptul că, cota Google de pe piața de telefonie din SUA a crescut de la 1,8% la 2,8% . Desigur, acestea sunt încă cifre mici, însă cei cei de la Google trebuie să aibă răbdare și cu siguranță vanzarile vor crește într-un mod alarmant dacă vor continua sa lanseze noi modele cu performanțe bune.

Google Pixel 2 XL pare sa fie unul din cele mai în formă telefoane, comparându-se cu iPhone X, mai jos avem un test pentru camera celor 2 telefoane. Imi este greu să mă pronunț la calitatea camerei, însă tind să cred că în unele momente, Google Pixel 2 XL este superior și mult mai real.

Google Pixel 2 XL oferă un design impecabil, un smartphone cu performanțe foarte bune, bateria puternică de 3520 mAh, cameră de 12.2MP, rezistent la apă și un procesor foarte puternic. Poza de mai jos ne confirma faptul ca se bate cu telefoane de top, însă și prețul este unul pe măsură.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply