Gorenje GV60ORAW – masina de spalat SmartFlex cu design premium si capacitate maxima!

 Preţ Gorenje GV60ORAW

Fie ca sunteti o familie numeroasa sau va invitati prietenii la dumenavoastra, astazi va vom prezenta modelul Gorenje GV60ORAW, o noua masina de spalat vase incorporabila SmartFlex cu usa creata de cunoscutul designer Ora Ïto, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie/design sau celor care vor o masina de calitate premium. Aceasta se regaseste deja si in oferta partenerilor online Gorenje la un pret ok de achizitionare pentru aspectul premium si caracteristicile foarte bune ale acesteia, precum si pentru cei ce dispun de un buget mediu spre ridicat dar care isi doresc o masina de spalat de cea mai buna calitate.

 Review Gorenje GV60ORAW

Design-ul ultra-modern si super elegant al masinii de spalat vase SmartFlex tip complet incorporabila de la Gorenje, cu un aspect creat de cunoscutul designer Ora Ïto, se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria voastra, beneficiind de o carcasa de culoare alba si de un panou de comanda de culoare negru (cu un display digital cu Touch Control). Masina de spalat Gorenje are dimensiunile normale de 81,7 x 59,6 x 60 si un nivel redus de zgomot de numai 45 dB, in timp ce aceasta include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos reglabil pe inaltime (cu un suport pentu pahare) si un cos inferior.

Functia speciala de sucare TotalDry intredeschide automat usa masinii la finalizarea ciclului de spalare, pentru a elibera aburul in exces din interior si a permite ca aerul proaspat sa ajunga la vase, astfel incat acestea sa se usuce complet intr-un timp foarte scurt si la un consum foarte mic de energie. Programul de spalare rapida cu functia SpeedWash curata vasele usor murdare in numai 15 minute, pentru a vase gata de utilizat pana la urmatoarea masa, in timp ce optiunea de spalare ExtraHygiene prelungeste timpul de spalare si creste temperatura cu 5 grade Celsius pentru spalarea biberoanelor si a ustensilelor.

Clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, ofera un consum redus de energie/apa, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 245 kWh/an si de 0,86 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 2660 de litri/an si de 9,5 litri/ciclu de spalare. Noua masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV60ORAW dispune de trei optiuni speciale (TotalDry, SpeedWash si ExtraHygiene), 5 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Eco, 3-in-1 si altele), dar si de o capacitate de 16 seturi de vase, pentru a obtine rezultate excelente la fiecare spalare.

Gorenje Ora Ito GV60ORAW

Masina de spalat vase incorporabila

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, suntem de parere ca noua masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV60ORAW poate asigura o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a unei cantitati foarte mari de pana la 16 seturi complete de vase intr-un singur ciclu de spalare, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate fara a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multa energie/apa la ciclul de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT