Gorenje GV61010 – masina de spalat practica si foarte eficienta din clasa A++, la pret avantajos!

 Preţ Gorenje GV61010

Ideala pentru cuplurile tinere sau familiile numeroase, astazi va prezentam modelul Gorenje GV61010, o masina de spalat vase incorporabila cu 12 seturi complete de vase si 5 programe de spalare, pe care o recomandam celor care s-au saturat de spalatul manual al vaselor murdare. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile destul de bune ale acesteia, precum si pentru un buget nu foarte mare al celor interesati de masina de spalat a producatorului sloven Gorenje.

 Review Gorenje GV61010

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Gorenje se va integra perfect in bucataria voastra, prin intermediul aspectului exterior de culoare alb si al panoului de comanda electronic de culoare negru, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie (cu latimea de 60 centimetri). Masina de spalat Hotpoint are dimensiunile normale de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de numai 49 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu mai multe suporturi incluse) si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Masina de spalat Gorenje GV61010 are clasa energetica A++, respectiv clasa la spalare/uscare A, si un consum redus de resurse, pentru a obtine un consum anual de energie estimat la 258 kWh pe an si de numai 0,91 kWh pe ciclu de spalare, dar si un consum anual de apa estimat la 3080 de litri pe an si de 11 litri pe ciclu de spalare. Aceasta dispune de 4 nivele de temperatura, 5 programe prestabilite de spalare si de o capacitate foarte mare de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa la ciclu de spalare/uscare.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Gorenje include programul Normal pentru vasele de zi cu zi, programul Intensiv pentru vasele foarte murdare, programele Economic/Rapid pentru vasele usor murdare, dar si programul special 3 in 1 pentru reglarea ciclului de spalare in functie de tipul de detergent. Pe langa toate acestea, masina de spalat GV61010 de la Gorenje vine cu o optiune de programare intarziata (3/6/9 ore) pentru a incepe ciclul de spalare la ora prestabilita, precum si cu un sistem de uscare perfecta cu abur pentru a obtine vase perfect uscate, la o eficienta energetica ridicata.

Gorenje GV61010

12 seturi, 5 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Dupa ce am discutat despre caracteristicile sale principale, masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV61010 reprezinta, din punctul nostru de vedere, o alegere ideala pentru persoanele sau familiilor care isi doresc o noua masina de spalat economica si foarte incapatoare la un pret avantajos. In plus, aceasta poate asigura o spalare/uscare foarte eficienta a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare/uscare fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT