Gorenje GV64315 – masina de spalat vase incorporabila cu 10 programe si o capacitate ridicata!

Cu un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere, masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV64315 este ideala pentru toti cei care vor sa beneficieze de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mare de vase murdare, datorita clasei energetica A++, capacitatii generoase de spalare si nu in ultimul rand celor 10 programe prestabilite, fiind disponibila deja pe eMAG.ro la un pret destul de bun.

Masina de spalat vase de la Gorenje este complet incorporabila si impresioneaza printr-un design modern, cu un aspect atragator si un interior din inox, care se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, aceasta beneficieaza la exterior de o carcasa elegant de culoare alba iar la interior de un cos superior reglabil pe inaltime (cu sistem Click-Clack), doua cosuri inferioare reglabile pentru farfurii si nu in ultimul rand de un filtru automat de curatare a resturilor de mancare.

PROMOȚIE Gorenje GV64315, 3 cosuri, 10 programe, A++, Alb – verifică preț

Sistemul functional Click-Clack, disponibil pentru cosul superior, a fost conceput special pentru a putea beneficia la maxim de spatiul din interiorul masinii de spalat, atunci cand aveti nevoie de mai mult loc in cosul inferior pentru spalarea rapida a vaselor mai mari. Astfel, sistemul Click-Clack va permite sa mutati cosul superior mai sus, ceea ce rezulta un spatiu mult mai mare in cosul inferior, in timp ce suportul de farfurii pliabil va ofera de asemenea mai mult spatiu in cosul respectiv.Gorenje GV64315

Clasa de eficienta energetica A++ asigura un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de clasa A+, inregistrand astfel un consum energetic de numai 0,93 kWh pe ciclu de spalare si un consum de apa de maxim 10 litri tot pe ciclu de spalare, acestea fiind valabile pentru programul standard. Senzorul special de calitate a apei monitorizeaza puritatea acesteia pana cand apa este complet curata, ceea ce asigura un consum redus de apa si rezultate excelente de fiecare data.

Masina de spalat vase incorporabila .. dispune de un panou de control mecanic cu un display de tip LED si programare intarziata de pana la 24 de ore, un numar de 10 programe prestabilite de spalare, printre care Normal, Rapid, Bio/Eco, etc., dar si de o capacitate foarte mare de spalare de nu mai putin de 14 seturi complete de vase, permitandu-va asadar sa va bucurati de o curatare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT