Gorenje GV66262 – masina de spalat cu motor tip Inverter si 16 seturi de vase, din clasa A+++!

Fie ca vorbim despre utilizatorii casnici sau despre cei pasionati de tehnologie, in acest review va vom prezenta o masina de spalat vase SmartFlex tip incorporabila de la Gorenje, si anume modelul Gorenje GV66262, cu o capacitate foarte mare de spalare si o multime de functionalitati inteligente. Aceasta se regaseste deja in oferta magazinului online eMAG.ro si este disponibil prin parteneriat direct de la producator la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale de top, inclus in pret fiind garantia standard de pana la 2 ani de zile si livrarea gratuita pana la usa.

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV66262 are un design elegant de culoare alba, in timp ce aceasta este echipata cu un motor tip Inverter de buna calitate, o clasa ridicata de eficienta energetica A+++, o capacitate foarte mare de pana la 16 seturi complete de vase si cu cateva functii inteligente la spalare. In plus, aceasta este prevazut cu  tehnologia AutoProgramme pentru a ajusta in permanenta programul de spalare, optiunea de spalare ExtraHygiene pentru a steriliza biberoanele si ustensilele, precum si cu un senzor de apa curata pentru un consum optim de apa.

Capacitate şi consum

_____________________________

Daca acum cateva zile va prezentam modelul ESI8730RAX de la Electrolux ca fiind o masina inteligenta si foarte incapatoare, ei bine pentru masina de spalat Gorenje GV66262 se potriveste aceeasi descriere, deoarece aceasta are o capacitate maxima de nu mai putin de 16 seturi complete de vase. In ceea ce priveste consumul de resurse la spalare, aceasta are o clasa de eficienta energetica A+++ si o clasa de eficienta la spalare/uscare A, astfel ca aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 245 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an.

 Design Gorenje GV66262

_____________________________

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Gorenje, se va incorpora perfect in oricare tip de mobila pentru bucataria dumneavoastra. Aceasta are la exterior o carcasa eleganta de culoare alba si un panou de comanda de culoare negru, in timp ce aceasta include la interior un cos superior reglabil pe inaltime si doua cosuri inferioare pentru farfurii. In plus, masina de spalat SmartFlex marca Gorenje are dimensiunile normale de 82 x 60 x 57 centimetri, o greutate de aproximativ 34,5 kilograme si un nivel redus de zgomot de 44 dB.

Functii şi programe

_____________________________

Noul motor Inverter PowerDrive functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum foarte redus de zgomot si o performanta ridicata la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului. Tehnologia avansata AutoProgramme se bazeaza pe senzori speciali ce ajusteaza ajusta permanent programul de spalare pentru a curata vasele perfect, cu un consum optim de resurse utilizate la spalare. Optiunea speciala de spalare ExtraHygiene prelungeste timpul de spalare si creste temperatura cu 5 grade Celsius pentru a imita procesul de sterilizare.

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV66262 va permite sa va bucurati de rufe perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare, deoarece aceasta este capabila sa asigure o spalare/uscare destul de eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de pana la 16 seturi complete de vase. Acestea fiind spuse, masina de spalat SmartFlex de la Gorenje reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata din toate punctele sale de vedere, capabila sa ofere cele mai bune rezultate la spalare de fiecare data.

PRET ACTUALIZAT

________________

Gorenje GV66262

16 seturi, Alb

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT