Gorenje GV67260 – masina de spalat SmartFlex cu 16 seturi de vase si motor Inverter, din clasa A+++!

 Preţ Gorenje GV67260

Aducem astazi la review una dintre cele mai inteligente si mai incapatoare masini de spalat de pe piata, din categoria sa de pret, si anume vorbim despre modelul Gorenje GV67260, o masina de spalat vase integrata cu clasa energetica A+++, motor Inverter PowerDrive, 16 seturi complete de vase si functia speciala IonTech. Masina de spalat Gorenje se regaseste deja si in oferta magazinelor online la un pret foarte ok pentru capacitatea mare de spalare si functionalitatile inteligente la spalare, in timp ce pe aceasta o recomandam celor care vor o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi.

 Review Gorenje GV67260

Pe partea de aspect, masina de spalat vase SmartFlex tip complet incorporabila de la Gorenje va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa exterioara de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare negru (cu un display digital tip LED si suport SmartControl), se va integra perfect in bucataria voastra. In plus, masina de spalat Gorenje are dimensiunile de 81,7 x 59,6 x 55,6 centimetri, o greutate de aproximativ 42 de kilograme si un nivel de zgomot de numai 44 dB, in timp ce la interior include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Masina de spalat Gorenje GV67260 are clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse, pentru a beneficia asadar de un consum anual de energie estimat la 245 kWh pe an si de un consum mediu anual de energie estimat la 1932 litri pe an. Aceasta dispune de 4 optiuni speciale (SpeedWash, ExtraHygiene, AutoProgramme si Timer 24h), 5 programe prestabilite la spalare (Intensiv, Economic, Prespalare, Rapid si Automat), dar si de o capacitate maxima de spalare de pana la 16 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la fiecare ciclu de spalare.

Noul motor Inverter PowerDrive, cu viteza reglabila si fara perii de carbon, asigura o performanta foarte buna la spalare, o silentiozitate perfecta in timpul functionarii sale, o eficienta energetica ridicata si o durabilitate excelenta a masinii de spalat. Tehnologia IonTech are la baza principul procesului natural de ionizare, care elimina mirosurile neplacute si pastreaza masina de spalat proaspata, chiar si atunci cand este plina de vase murdare. Tehnologia AutoProgramme se bazeaza pe senzori ce va ajusta permanent programul de spalare pentru a obtine vase perfect curate, cu un consum optim de apa si energie.

GORENJE GV 67260

16 seturi, 5 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am prezentat caracteristicile principale ale acesteia, masina de spalat Gorenje GV67260, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unei masini de spalat cu capacitate maxima si functionalitati inteligente, la un pret nu foarte mare. Asadar, masina de spalat Gorenje poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati maxime de pana la 16 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate cu un minim de efort si fara a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT