Gorenje GV68260 – masina de spalat inteligenta si silentioasa din clasa A+++ -10%, cu 13 seturi de vase!

 Preţ Gorenje GV68260

Astazi va prezentam o alta masina de spalat moderna si inteligenta a producatorului sloven Gorenje, mai exact vorbim despre modelul Gorenje GV68260, o noua masina de spalat vase incorporabila SmartFlex cu clasa energetica A+++ -10%, motor Inverter PowerDrive si 13 seturi complete de vase. Noua masina de spalat Gorenje se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale principale foarte buna de generatie noua, in timp ce pe aceasta o recomandam celor care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi.

 Review Gorenje GV68260

Pe partea de aspect, noua masina de spalat vase SmartFlex tip complet incorporabila de la Gorenje va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare negru (cu afisaj LED si butoane Touch), care se va integra perfect in bucataria voastra. Masina de spalat SuperSilent de la Gorenje are dimensiunile de 81,7 x 59,6 x 55,6 centimetri, o greutate de aproximativ 42 de kilograme si un nivel de zgomot de numai 41 dB, in timp ce la interior include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Noul motor Inverter PowerDrive, cu viteza reglabila, functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si o performanta ridicata, in timp ce acesta are o durata lunga de viata. Tehnologia avansata IonTech se bazeaza pe principiul procesului natural de ionizare, care elimina mirosurile neplacute si pastreaza masina de spalat proaspata, chiar si atunci cand este plina de vase murdare. Tehnologia avansata pe baza de senzori, AutoProgramme, va ajusta mereu programul de spalare pentru a curata perfect vasele, cu un consum optim de apa si energie la ciclu de spalare.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Gorenje GV67260 are clasa energetica A+++ – 10%, clasa de eficienta la spalare/uscare A si un consum redus de resurse, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la 211 kWh/an si de un consum mediu anual de apa estimat la 1960 litri/an. Aceasta dispune de 4 functii speciale (SpeedWash, ExtraHygiene, AutoProgramme si 3-in-1), 5 programe prestabilite la spalare (Intensiv, Eco, Prespalare, Rapid si Auto), dar si de o capacitate mare de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la ciclu de spalare/uscare.

GORENJE GV 68260

13 seturi, 5 programe, Clasa A+++ - 10%

 Părerea noastră despre produs

Odata ce am discutat despre caracteristicile principale ale acestea, suntem de parere ca noua masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV68260 poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate pana la urmatoare masa, cu un minim de efort si un consum foarte redus de energie/apa la ciclu de spalare/uscare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT