Gorenje KAS35 DCINV F0 – aparat de aer conditionat cu design modern si capacitate foarte buna!

Se pare ca vara isi intra complet in rol iar aerul ambiental devine aproape insuportabil, din cauza temperaturilor ridicate, creandu-se asadar un disconfort neplacut si extrem de deranjant la exterior/interior. Astfel, in acest review va vom prezenta aparatul de aer conditionat Gorenje KAS35 DCINV F0, cu tehnologia Inverter si o capacitate foarte buna de racire/incalzire, fiind recomandat tuturor celor care vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si foarte confortabil.

Designul sau este unul simplu si elegant, cu o unitate interioara moderna de culoare alba si un display digital foarte intuitiv, care se va integra perfect pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, avand un nivel redus de zgomot de doar 36 dB. Aparatul de aer conditionat de la Gorenje este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functiei de racire/incalzire.

PROMOȚIE Gorenje KAS35 DCINV F0 – aparat de aer conditionat – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, sistemul de climatizare marca Gorenje utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si viteza ventilatoarelor, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta. In plus, tehnologia avansata Inverter permite pastrarea unei temperaturi constante in incapere, pentru un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot, precum si o fiabilitate crescuta.Gorenje KAS35 DCINV F0

Aparatul de aer conditionat Gorenje KAS35 DCINV F0 dispune o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un display digital foarte intuitiv pentru afisarea temperaturii ambientale si a modului de functionare activ, dar si de o telecomanda usoara de utilizat (cu un display de tip LCD). Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza si de mia multe functii extrem de utile, precum de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Timer si Sleep-mode.

Functia Auto Rester reporneste in mod automat aparatul de aer conditionat marca Gorenje la setarile sale anterioare, in cazul une intreruperi de curent. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant, la un nivel optim de umiditate, pentru un maxim de confort. Functia Sleep-mode (mod de noapte) permite o functionare eficienta si foarte silentioasa, in timp ce jetul de aer este directionat catre tavan iar ventilatorul ruleaza la o viteza mai mica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT