Gorenje NRK 6192 JR – combina frigorifica cu design atragator si sistem Total No Frost Plus!

Moderna, eficienta si foarte performanta, combina frigorifica Gorenje NRK 6192 JR face parte din noua gama de aparate frigorifice a companiei slovene Gorenje, ideala pentru toti cei care isi doresc o racire/congelare eficienta si de cea mai buna calitate, chiar la ei acasa. Aceasta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte bun in comparatie cu dotarile sale, remarcandu-se printr-un design elegant, clasa energetica A++, volum net total generos, sistem de racire Total No Frost Plus si mai multe tehnologii utile si de ultima generatie.

Designul modern si foarte atragator a combinei frigorifice de la Gorenje se va potrivi mai mult ca sigur in orice tip de bucatarie sau chiar hol. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare Bordeaux, doua usi reversibile cu maner vertical si deschidere standard de la stanga spre dreapta, doua role pe spate si picioare reglabile in fata, un sistem de control electronic cu afisaj LED in interiorul frigiderului si alarma la usa deschisa, dar si de o iluminare interioara pe LED tot in frigider.

PROMOȚIE Combina frigorifica Gorenje NRK 6192 JR, No Frost, 306 l, A++ – verifică preț

Sistemul special de racire Total No Frost Plus, instalat atat in compartimentul frigiderului, cat si in cel al congelatorului, previne acumularea de gheata si inghetarea alimentelor proaspete din congelator, in timp ce acesta mentine totodata un microclimat ideal pentru depozitarea alimentelor proaspete in frigider. Sistemul Total No Frost Plus asigura in acelasi timp un consum cat mai scazut de energie, iar circulatia aerului ionizat previne uscarea mancarii si pastrarea vitaminelor si mineralelor.Gorenje NRK 6192 JR

Sistemul de ventilatie perfecta MultiFlow 360 de grade ofera o circulatie constanta si uniforma de aer rece ionizat in intreg compartimentul frigiderului, gratie celor nu mai putin de 14 orificii de ventilatie, asigurand astfel o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft in parte. In plus, aceasta este combinata cu tehnologia IonAir, ceea ce permite distrugerea de pana la 95% a bacteriilor din interior si eliminarea mirosurilor neplacute si a mucegaiului, pentru crearea unui mediu foarte sanatos.

Noua combina frigorifica Gorenje NRK 6192 JR este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie fata de celelalte modele similare de pe piata, inregistrand un consum energetic anual de doar 235 kWh si de numai 0,64 kWh pe zi. In ceea ce priveste capacitatea de depozitare, aceasta dispune de un volum net total generos de pana la 306 litri, dintre care un volum net mare de 221 de litri il detine frigiderul, iar restul volumului net de 85 de litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului include trei rafturi din sticla, un suport metalic pentru sticle, suport pentru oua, o cutie speciala MultiBox pentru unt sau branzeturi, un sertar inteligent Fresh Zone, un compartiment CrispZone pentru fructe/legume (cu funtie HumidityControl) si trei rafturi amplasate pe usa. Congelatorul beneficieaza de trei compartimente spatioase, dintre care unul XtremeFreeze pentru o congelare foarte intensa si unul mare de tip XXL, o tavita pentru gheata si de o capacitate de congelare generoasa de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT