Gorenje NRK6191CW – combina frigorifica accesibila cu sistem NoFrost Plus si tehnologie IonAir!

Gorenje NRK6191CW este o combina frigorifica din gama 2015 a companiei olandeze Gorenje, ideala pentru o racire/congelare de inalta calitate intr-un mediu foarte sanatos, care se remarca in continuare printr-un raport calitate-pret excelent. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret accesibil, combina frigorifica de la Gorenje vine in principal cu un design modern, clasa A+, o capacitate generoasa de depozitare, tehnologia IonAir si sistemele speciale Full NoFrost Plus si MultiFlow 360°.

Sistemul special de racire Full NoFrost Plus, disponibil pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice, previne uscarea alimentelor proaspete in frigider si totodata formarea de gheata din congelator. In plus, nu mai este necesara dezghetarea manuala a combinei frigorifice, la o anumita perioada de timp. Pe langa toate acestea, sistemul de racire Full NoFrost Plus asigura un consum redus de energie electrica si o durata de viata indelungata a aparatului frigorific, datorita eliminarii de gheata.

PROMOȚIE Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW, 325 l, A+, Alb – verifică preț

Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un comsun cat mai redus de energie electrica fata de celelalte modele similare din clasa A, inregistrand asadar un consum energetic anual de aproximativ 299 kWh si de numai 0,81 pe zi (24 de ore). In ceea ce priveste capacitatea de depozitarea, aceasta beneficieaza de un volum net total foarte bun de pana la 307 litri, fiind impartit celor doua compartimente ale sale.Gorenje NRK6191CW

Sistemul de ventilatie MultiFlow 360° integreaza nu mai putin de 14 orificii de ventilatie, oferindu-va asadar posibilitatea de a beneficia de ocirculatie constanta si uniforma de aer rece pe fiecare raft din interiorul compartimentului frigiderului. Tehnologia IonAir reimprospateaza intreg interiorul frigiderului, prin introducerea in mod constant de ioni negativi in aparatul frigorific, ceea ce va permite sa va bucurati de cel mai sanatos mediu pentru pastrarea alimentelor proaspete.

Compartimentul frigiderului include un volum net generos de pana la 222 de litri, patru rafturi din sticla, suport metalic pentru sticle, o cutie multifunctionala MultiBox pentru oua/gheata si unt/branzeturi, un compartiment special CrispZone (cu functia HumidityControl) pentru fructe si legume, trei rafturi amplasate pe usa, dintre care doua sunt de tip SimpleSlide pentru o ajustare simpla pe inaltime, dar si un sistem de dezghetare automat.

Cu toate acestea, congelatorul dispune la randul sau de un volum net decent de 85 de litri, un compartiment pentru racirea rapida a alimentelor, un compartiment spatios SpaceBox pentru congelarea produselor mai mari, un compartiment clasic de dimensiuni normale, un sistem de decongelare automat si nu in ultimul rand de o capacitate generoasa de congelare de pana la 5 kilograme intr-o singura zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT