Gorenje NRK6191CW – Combina frigorifica cu tehnologia IonAir

Daca nu stiti inca, Gorenje este unul din cei mai mari producatori de frigidere. Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa mare.

Sunt sigura ca toate gospodinele isi doresc sa aiba in bucatarie electrocasnice moderne si utile care sa le inlesneasca munca. Din fericire azi aceste vise sunt mai usor de realizat decat acum cativa ani. Lucrul acesta se datoreaza dezvoltarii tehnologiei, dar mai ales preturilor care au devenit mai accesibile.

Alege sa te bucuri de o combina frigorifica de super calitate, foarte spatioasa, moderna si sofisticata. Gorenje NRK6191CW a aparut destul de recent pe piata, este alba iar dimensiunile sale sunt de 185 x 60 x 64 cm.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Gorenje NRK6191CW  

Gorenje NRK6191CW este combina frigorifica dotata cu foarte multe functii si tehnologii ultramoderne. Datorita noii tehnologii bazata pe introducerea constanta a unor ioni negativi care purifica in mod natural aerul, veti observa clar cum alimentele sunt pastrate proaspete pentru mai mult timp. Bacteriile sunt distruse aproape complet iar in frigider mediul ramane mereusanatos si natural, fara mirosuri urate si microorganisme daunatoare.

Gorenje NRK6191CW

Frigiderul, pe care il gasiti in partea de sus, este foarte spatios, are un volum net total foarte mare in comparatie cu multe frigidere: 307 litri. Cele patru rafturi din frigider sunt SimpleSlide, adica va permit sa ajustati foarte usor inaltimea astfel incat sa puteti aseza pe ele chiar si sticle mai inalte. Trebuie doar sa ridicati sau sa coborati rafturile. In interior, frigiderul este iluminat cu becuri LED. Veti gasi de asemenea o zona speciala, mai incapatoare unde puteti depozita usor alimente mai voluminoase care nu ar incapea in mod normal intr-un frigider clasic. Congelatorul, pozitionat in partea de jos, este prevazut la fel cu mult spatiu, are un volum net de 85 litri, trei compartimente de inghetare si o capacitate de congelare de 5 kg in 24 de ore.

Gorenje NRK6191CW dispune de 14 orificii care creeaza un mencanism de ventilatie perfect si este echipata cu sistemul No Frost, prin care gheata se indeparteaza de la nivelul congelatorului, iar alimentele nu se vor mai usca in frigider. Pentru ca nu se formeaza gheata in frigider nu veti fi nevoit sa-l dezghetati niciodata.

Usile sunt reversibile si au manere verticale. Combina are picioruse reglabile si puteti sa ajustati inaltimea dupa preferinte si nevoi.

Orice familie numeroasa are nevoie de un frigider mare, incapator in care sa poata depozita cat mai multe alimente. Gorenje NRK6191CW este special conceputa pentru aceste situatii. Cu o capacitate impresionanta de depozitare, tehnologii de ultima ora si un pret redus, combina frigorifica Gorenje NRK6191CW este solutia ideala pentru orice familie cu mai multi membri.

Gorenje prezinta tehnologia IonAir

Comentarii

Leave a reply

Review IT