Gorenje NRK6193TX – combina frigorifica cu design modern si sistem NoFrost Plus, din clasa A+++!

Cu un design modern, o capacitate suficienta de depozitare si mai multe dotari de ultima generatie, combina frigorifica Gorenje NRK6193TX ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, fiind capabila sa asigure o racire/congelare de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete, chiar in zilele calde de vara. Aparuta deja si  in oferta marilor magazine online din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale de top, aceasta este dotata cu un design elegant din inox, display LED, clasa energetica A+++, sistemele de racire NoFrost Plus si MultiFlow 360°, un volum total decent de pana la 302 litri si o functie de super-racire/congelare.

Pe partea de aspect, design-ul premium si ultra-modern al combinei frigorifice marca Gorenje va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare inox, fabricata complet din otel inoxidabil, un display de tip LED intuitiv, dar si de doua usi reversibile cu un maner vertical si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 68 de kilograme si masoara 185 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 64 centimetri, oferind insa un nivel minim de zgomot de numai 41 dB si o autonomie mare de congelare de pana la 18 ore (fara curent electric).gorenje-nrk6193tx

Sitemul unic de racire NoFrost Plus, cu doua sisteme separate de racire NoFrost pentru ambele compartimente de refrigerare/congelare ale aparatului frigorific marca Gorenje, impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru mentinerea prospetimii de lunga durata a alimentelor dumneavoastra. Sistemul special de ventilatie MultiFlow 360° asigura o circulatie constanta si uniforma a fluxului de aer rece in intreg interiorul frigiderului, datorita celor nu mai putin de 14 orificii de ventilatie din compartimentul frigiderului, ceea ce asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Combina frigorifica Gorenje NRK6193TX este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru o eficienta energetica ridicata, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 165 kWh/an si de numai 0,45 kW/h pe zi (24 de ore). Tehnologia IonAir reimprospateaza compartimetnul frigiderului, prin introducerea constanta de ioni negativi la interior, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu extrem de sanatos pentru alimentele dumneavoastra. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, aceasta include un volum total decent de pana la 302 litri, dintre care un volum mare de 222 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului ramas de 80 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi dintr-o sticla securizata, o cutie multifunctionala MultiBox pentru oua/gheata si unt/branzeturi, un suport metalic pentru sticle, un sertar special ZeroZone pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., un compartiment CrispZone pentru fructe/legume, patru suporturi amplasate pe usa, dar si de o iluminare interioara de tip LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza de un o tava pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si desutul de spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, precum si o capacitate suficienta de congelare de pana la 8 kilograme pe zi (24 de ore).

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT