Gorenje NRK62JSY2B – combina frigorifica moderna si destul de spatioasa din gama 2015!

Ideala pentru racirea/congelarea rapida, eficienta si de inalta calitate a alimentelor proaspete, Gorenje NRK62JSY2B este un alt model de combina frigorifica din gama 2015 a companiei olandeze Gorenje, care impresioneaza prin sistemul de racire Full NoFrost Plus si tehnologia avansata IonAir. Aceasta vine in principal cu un design modern, clasa energetica A++, o capacitate decenta de depozitare, sistemul de ventilatie MultiFlow 360° si multe altele, fiind disponibila din nou pe eMAG.ro.

Sistemul de racire Full NoFrost Plus, disponibila pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice, previne uscarea mancarii din frigider si totodata acumularea de gheata in congelator, oferindu-va asadar posibilitatea de a beneficia de un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete si un consum scazut de energie electrica. Sistemul inteligent AdaptTech se adapteaza la modul dumneavoastra de utilizare a aparatului frigorific pentru a mentine o temperatura optima in frigider.

PROMOȚIE Combina frigorifica Gorenje NRK62JSY2B, 329 l, A++ – verifică preț

Combina frigorifica Gorenje NRK62JSY2B este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume inregistreaza un consum energetic anual de doar 235 kWh si de numai 0,64 kWh pe zi. Capacitatea suficienta de depozitare este asigurata de un volum net total generos de pana la 307 litri, dintre care un volum net mare de 222 litri il detine compartimentul frigiderului, in timp ce restul volumului net total de 85 de litri ii revine congelatorului.Gorenje NRK62JSY2B

Sistemul de ventilatie perfecta MultiFlow 360° asigura o circulatie constanta si uniforma a aerului rece pe fiecare raft in parte din interiorul compartimentului frigiderului, datorita celor nu mai putin de 14 orifii de ventilatie. In combinatie cu tehnologia avansata IonAir, care imita procesul natural de ionizare pentru o prospetime indelungata, permite crearea celui mai sanatos mediu pentru depozitarea tuturor alimentelor proaspete in frigider.

Compartimentul frigiderului include patru rafturi din sticla, o cutie multifunctionala MultiBox pentru oua/gheata si unt/branzeturi, un compartiment special FreshZone pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., dar si un compartiment CrispZone pentru fructe si legume. Congelatorul dispune de un compartiment pentru racire rapida, un compartiment spatios XXL SpaceBox si de unul normal, beneficiind de o capacitate generoasa de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT