Gorenje NRKORA62E – combina frigorifica moderna, spatioasa si de ultima generatie!

Dotat cu un volum net total generos si mai multe sisteme de ultima generatie, combina frigorifica Gorenje NRKORA62E este alegerea perfecta pentru oricine isi doreste o prospetime de lunga durata a tuturor alimentelor sale. Noua combina frigorifica de la Gorenje este a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale, remarcandu-se in principal prin sistemul de racire Total No Frost Plus, sistemul de ventilatie MultiFlow 360 de grade, tehnologia IonAir, sistemul adaptabil inteligent AdaptCool, clasa energetica A++ si multe altele.

Sistemul de racire Total No Frost Plus, instalat pentru ambele compartimente ale frigiderului si congelatorului, asigura mentinerea unui microclimat ideal pentru patrarea proaspata a alimentelor din frigider, respectiv prevenirea acumularii de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, beneficiind totodata de un consum scazut de energie. Clasa energetica A++ ofera un consum redus de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic de aproximativ 306 kWh si de numai 0,64 kWh pe zi.

PROMOȚIE Combina frigorifica Gorenje NRKORA62E, 329 l, A++ – verifică preț

Sistemul de ventilatie MultiFlow 360 de grade ofera la randul sau o circulatie constanta si uniforma de aer rece in intreg interiorul frigiderului, datorita celor nu mai putin de 14 orificii de ventilatie, ceea ce asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft in parte. In combinatie cu tehnologia speciala IonAir, va permite sa va bucurati de cel mai sanatos mediu pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider, gratie ioniilor negativi ce sunt raspanditi in tot frigiderul si a aerului rece.Gorenje NRKORA62E

Combina frigorifica Gorenje NRKORA62E dispune de un sistem inteligent AdaptTech ce se adapteaza automat la modul dumneavoastra de utilizare al acesteia, un sistem de avertizare pentru usa deschisa si de o iluminare interioara pe LED. Cu toate acestea, combina frigorifica moderna si performanta de la Gorenje include un volum net total generos de pana la 307 de litri, dintre care un volum net mare de 222 litri il detine frigiderul, in timp ce restul volumului net total de 85 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, un compartiment special FreshZone pentru pastrarea proaspata a carnii, pestelui, etc., un compartiment 3 in 1 MultiBox pentru oua, unt si/sau branzeturi, un compartiment pentru fructe si legume, patru rafturi amplasate pe usa si un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza la randul sau de trei compartimente spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada de timp indelungata, sistem de decongelare automat si o capacitate generoasa de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT