Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 326 l, Clasa A+, 185 cm, Alb – verifica oferta disponibila!

Cunoasteti care este diferenta dintre un frigider si o combina frigorifica?

Frigiderul are un congelator mai mic, in timp ce spatiul destinat congelatorului in cadrul unei combine este mult mai mare. Ce sa cumparati: frigider sau combina?

Raspunsul depinde de stilul dumneavoastra de viata si de nevoie dumneavoastra individuale. Daca obisnuiti sa gatiti rapid alimente congelate, daca vreti sa pastrati de vara pentru iarna fructe si legume in congelator, daca aveti un stil de viata alert, sunteti mereu pe fuga si incercati sa petreceti cat mai putin timp in bucatarie, fara indoiala ca aveti nevoie de o combina frigorifica.

PROMOȚIE pentru combina frigorifică Gorenje RK6191AW

Va propun azi Gorenje RK6191AW, o combina realizata de unul din cel mai buni producatori in domeniu. Gorenje este un brand de maxima calitate. Combina are o capacitate mare de 326 litri, din care 97 litri sunt alocati pentru congelator. Este mare, motiv pentru care veti avea si spatiu suficient in frigider (mai exact 229 litri).

Gorenje RK6191AW

Gorenje RK6191AW se remarca si printr-un consum energetic redus, fiind astfel etichetata cu A+ si avand un consum energetic de 296 kWh anual (deci 0.812 in 24 de ore). Da, consuma putin si veti putea sta linistit ca factura la curent nu va creste.

Frigiderul este structurat pe 4 rafturi din sticla, un compartiment pentru fructe si legume si unul special pentru unt si alte branzeturi. Avantajul este ca se dezgheata automat si ne nevoie sa-l dezghetati periodic. Nu acelasi lucru putem sa-l spunem despre congelator, al carui sistem de dezghetare este manual.

Pentru a conserva alimentele prin congelare, aveti la dispozitie 3 compartimente iar daca vreti sa stiti ce cantitate poate congelator sa inghete timp de 24 de ore, ei bine este vorba despre 4.5 kg. Este destul de rapid si va ajuta atunci cand vreti sa congelati rapid carne (de exemplu cand cumparati cantitati mai mari din carne sau cand taiati un porc sau cand faceti aprovizionarea pentru iarna).

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Combina Gorenje RK6191AW este complet alba iar manerele de la cele doua usi sunt dispune la indemana. Congelatorul se afla in partea inferioara si are manerul in partea superioara a usii, iar frigiderul din partea de sus are manerul in partea inferioara. Manerele sunt scurte, verticale, rigide si rezistente. Ambele usi sunt reversibile, ceea ce inseamna ca puteti stabili directia de deschidere in functie de cum este mai comod pentru dumneavoastra.

Gorenje RK6191AW are 24 de luni garantie si un pret foarte mic. Aflati acum ce accesorii gratuite sunt incluse in pachet.

Comentarii

Leave a reply

Review IT