Combina frigorifica Gorenje RK6191AX, 321 l, Clasa A+, 185 cm, Argintiu – tehnologie in bucatarie

Combina frigorifica Gorenje RK6191AX poate fi aparatul frigorific potrivit pentru a se asorta electrocasnicelor argintii din bucataria dumneavoastra. Acest model este cu deschidere standard catre dreapta si usi reversibile, dispune de maner vertical si iluminare interioara, iar dimensiunile sale sunt 185 X 60 X 64 (I X L X A).

O functie deosebit de interesanta pe care o veti intalni la aceasta combina frigorifica este MoistControl, care reprezinta controlul umiditatii in sertarul pentru legume. Cu totii ne dorim sa consumam legume si fructe cat mai proaspete, iar pentru a fi posibil acest lucru, avem nevoie de un aparat frigorific performant.

Combina frigorifica Gorenje RK6191AX ne permite sa reglam nivelul de umiditate din sertarul pentru legume. Astfel, partea din fata a sertarului este echipata cu un slider pentru controlul umiditatii, pentru a fi usor de controlat nivelul de umiditate din compartiment. In acest fel legumele dumneavoastra se pot mentine proaspete si crocante.

   Vezi AICI preţul pentru Combina frigorifica Gorenje RK6191AX   
Sertarul este montat pe sine telescopice glisante, care permit o stabilitate perfecta atunci cand scoateti sertarul. Clasa de eficienta energetica a acestei combine frigorifice este A+, cu un consum energetic de 309kWh pe an. Volumul net al frigiderului este de 225 litri, iar cel al congelatorului este de 96 litri.

Combina-frigorifica-Gorenje-RK6191AX-300x300

Compartimentul racitor dispune de 4 rafturi din sticla si sistem de dezghetare automata, iar congelatorul dispune de un compartiment mare si sertar de congelare rapida pentru alimentele congelate. De asemenea, capacitata de congelare este de 4,5 kilograme/24h.

Combina frigorifica Gorenje RK6191AX dispune de functia Frostless, picioruse ajustabile, suport pentru sticle, suport pentru oua si tava pentru gheata. In plus, este echipat cu un compresor, nivelul de zgomot produs este de 40dB, cantareste 75 de kilograme si are o autonomie de 30 de ore. Asadar, atunci cand exista intreruperi de electricitate, alimentele dumneavoastra vor fi pastrate pentru 30 de ore in conditii optime.

Compartimentarea interioara a frigiderului este deosebit de utila pentru a depozita cu usurinta alimentele. Gorenje este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de electrocasnice din Iugoslavia, iar intreprinderile Gorenje se ocupa cu producerea de aparatura electrocasnica, echipamente de incalzire, mobilier de interior, cat si cu servicii de comert, distributie, turistice, imobiliare sau cu protectia mediului.

Produsele Gorenje sunt apreciate de utilizatori, iar aceasta combina frigorifica ofera un raport calitate -pret bun, fiind un model potrivit pentru familii si pentru persoanele care isi doresc un aparat frigorific spatios pentru depozitarea alimentelor. In plus, este un model cu un design placut.

Comentarii

Leave a reply

Review IT