Combina frigorifica Gorenje RK6192LX, 322 l, Clasa A++, Inox – volum mare si design elegant

Cand aveam vreo 6 ani imi aduc aminte cum mama dezgheta la cateva luni frigiderul pentru ca era plin de gheata. Operatiunea era cam anevoioasa, pentru ca trebuia sa scoata absolut toate alimentele din frigider, sa adune bine toata apa si sa curete rafturile. Dupa care, urma din nou asezarea alimentelor in frigider.

Azi, nu stiu cate astfel de frigidere vechi mai rezista in functiune, insa datorita scaderii preturilor la frigiderele moderne, care au principalul avantaj de a se dezgheta automat, cred ca multe persoane ar trebui sa se gandeasca serios la o astfel de investitie.

Verifică noul preţ pentru Combina frigorifica Gorenje RK6192LX

Combina frigorifica Gorenje RK6192LX este un exemplar modern, ce are capacitatea de a se dezgheta automat in partea frigiderului.

Exteriorul este din inox, foarte modern si culoarea aceasta argintie va ajuta sa pastrati aparatul curat pentru mai mult timp. Usile sunt reversibile si se deschid spre dreapta. Fiecare usa, de la congelator si frigider, are cate un maner mic vertical. In exterior sus exista un afisaj LED care indica temperatura din frigider si din congelator. Dar, trebuie sa mai stiti ca temperatura se regleaza in mod electronic.
Combina frigorifica Gorenje RK6192LX
Capacitatea de depozitare este de 322 litri, adica 227 litri pentru frigider si restul de 95 litri pentru congelator. Este foarte incapator, iar rafturile sunt extrem de bine asezate. In plus, aveti posibilitatea sa le reglati pe inaltime foarte usor.

Frigiderul se afla in partea superioara si contine doua rafturi din sticla pe care puteti aseza diverse alimente, recipiente cu mancare si chiar sticle in suportul special pe care il veti gasi in colet. In partea de jos se afla compartimentul pentru legume si fructe care este foarte incapator si in interiorul caruia umiditatea este atent gestionata si controlata. Pe usa exista mai multe sertarase, pe care le puteti ajusta pe inaltime, astfel incat sa potriviti cat mai bine alimentele si recipientele. In interiorul combinei exista un sistem de iluminare LED.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Congelatorul se afla in partea inferioara si include trei compartimente. In cazul congelatorului, dezghetarea se face manual. Daca vreodata veti uita usa deschisa la congelator, veti auzi un semnal sonor. Lucrul acesta este util pentru ca in urma unor astfel de accidente, din graba, ati risca sa vi se strice toate alimentele inghetate. Cand vreti sa congelati rapid o cantitate mai mare de alimente, exista functia de super-congelare pe care va puteti baza.

Daca sunteti interesat de nivelul de zgomot produs de aceasta combina frigorifica, atunci trebuie sa stiti ca acesta ajunge la 40 dB. Nu putem omite un alt avantaj al combinei Gorenje RK6192LX si anume ca are o eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum energetic de pana la 232 kWh/ an.

Gorenje produce in general doar aparate de foarte buna calitate, iar parerile clientilor sunt in general pozitive. Combina frigorifica Gorenje RK6192LX are 73 kg si dimensiuni de 185 x 60 x 64 cm (lxLxA), dar nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste transportul pentru ca livrarea este gratuita direct pana la dumneavoastra acasa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT