Gorenje Simplicity GV6SY2W – masina de spalat vase incorporabila cu functie 3 in 1 si un filtru autocuratabil!

Eleganta, spatioasa si destul de performanta, Gorenje Simplicity GV6SY2W este o noua masina de spalat vase incorporabila din gama Simplicity a companiei slovene Gorenje, recomandata tuturor celor care isi doresc vase perfect curate, fara a depune prea mult efort. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun, aceasta vine in principal cu un design incorporabil si modern, clasa energetica A+, functia speciala 3 in 1, un numar de 6 programe prestabilite de spalare, precum si cu o capacitate generoasa de spalare si multe altele.

Designul sau modern si foarte atragator, de tip complet incorporabil, se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, gratie carcasei elegante de culoare alba cu un panou din sticla si un panou de control mecanic (cu indicatori de tip LED si programare intarziata). Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 291 kWh, respectiv un consum mediu anual de apa de maxim 3360 de litri.

PROMOȚIE Gorenje Simplicity GV6SY2W, 12 Seturi, 6 Programe, Clasa A+ – verifică preț

Functia speciala 3 in 1 ii permite masinii de spalat vase de la LG sa detecteze in mod automat tipul de detergent utilizat pentru a elibera sau a nu elibera agent de clatire la ciclul de spalare respectiv. Astfel, daca folositi tablete, aparatul nu va elibera agent de clatire, ceea ce rezulta un consum mai redus de resurse, insa in cazul in care utilizati detergent pudra sau gel, atunci acesta va elibera agent de clatire pentru obtinerea unor rezultate optime la fiecare spalare in parte.Gorenje Simplicity GV6SY2W

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2W dispune de un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid, Auto, Bio/Eco si 3 in 1), precum si de o capacitate mare de spalare de pana la 12 seturi de vase complete, pentru o curatare rapida si de inalta calitate a tuturor vaselor dumneavoastra. Pe partea de accesorii, aceasta include un cos superior reglabil pe inaltime, un cos inferior, un cos pentru tacamuri, un suport de pahare si o sita cu autocuratare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT