Gorenje W6823L – masina de spalat rufe cu un raport calitate-pret foarte bun!

Gorenje W6823L este o noua masina de spalat rufe cu incarcare frontala si un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere, fiind ideala pentru o singura persoana sau o familie medie si chiar cu mai multi membri. Acesta vine cu un design Slim, clasa energetica A+++, o viteza mare de centrifugare, tehnologie UseLogic, o capacitate decenta de incarcare si un numar de 15 programe speciale de spalare, toate acestea la un pret destul de accesibil.

Designul Slim si modern al masinii de spalat se va potrivi mai mult ca sigur in orice baie sau chiar bucatarie si nu numai, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un tambur rezistent din inox, o cuva fabricata din Carbotech si un display LCD pentru o utilizare intuitiva si afisarea informatiilor utile in timp real. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 60 de kilograme si masoara 80 de centimetri pe inaltime, 60 de centimetri latime si o adancime de doar 44 centimetri.

PROMOȚIE Gorenje W6823L, 1200 RPM, Clasa A+++, 6 Kg, Alb – verifică preț

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Gorenje este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa fata de celelalte modele similare din clasele A+ sau A++, mai precis aceasta inregistreaza un consum energetic de numai 0,67 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de maxim 9209 de litri si de aproximativ 42 de litri pe ciclu de spalare.Gorenje W6823L

Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rotatii pe minut si o capacitate mai mult decat suficienta de incarcare, ceea ce va ofera posibilitatea de a spala rapid si foarte eficient o cantitate decenta de rufe intr-un singur ciclu de spalare. Cele nu mai putin de 15 programe speciale de spalare, printre care Bumbac, Rapid de doar 30 de minute, Lana, Sintetice, Spalare manuala, Sport si multe altele.

Tehnologia inovatoare UseLogic optimizeaza procesul de spalare pentru economisirea in acelasi timp de energie electrica si de timp, gratie senzorilor inteligenti ce monitorizeaza in permanenta puritatea apei si cantitatea de spuma din masina de spalat, adaugand totodata cicluri de clatire suplimentare daca este necesar. Sistemul special de economisire a detergentului (DSS)  previne pierderea detergentului in timpul alimentarii cu apa, economisind astfel cu pana la 20% mai putin din costurile pentru detergent.

Comentarii

Leave a reply

Review IT