Gorenje W7524NI – masina de spalat rufe eleganta cu motor Inverter si tehnologie SensoCare!

Dotata cu tehnologia speciala SensoCare si un motor puternic Inverter PowerDrive, masina de spalat rufe Gorenje W7524NI asigura o curatare eficienta si de foarte buna calitate a rufelor, la un consum redus de resurse, gratie dotarilor sale de ultima generatie. Disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent, aceasta se remarca in continuare printr-un raport calitate-pret excelent din orice punct de vedere.

Designul modern si foarte atragator al acesteia se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa, datorita carcasei elegante de culoare alba, cuvei rezistente din otel inoxidabil, hubloului transparent de 34 cm si a tamburului de 54 de litri, fabricat din otel inoxidabil. Masina de spalat rufe de la Gorenje este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum energetic anual de numai 150 kWh, respectiv un consum mediu anual de apa de 9523 litri.

PROMOȚIE Gorenje W7524NI, 7 kg, 1200 RPM, INVERTER, Clasa A+++ – verifică preț

Tehnologia speciala SensoCare ofera in permanenta combinatia optima de resurse, de la temperatura si cantitatea de apa pana la  timpul de spalare si viteza de rotatie, ceea ce asigura o spalare eficienta si de cea mai buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, indiferent de tipul materialului. In plus, tamburul SensoCare a fost realizat din cel mai calitativ otel inoxidabil, cu o suprafata extrem de neteda, pentru o ingrijire completa a rufelor in timpul spalarii, clatirii si chiar stoarcerii, fara a fi deteriorate.Gorenje W7524NI

Motorul puternic Inverter PowerDrive elimina tensiunea mecanica, frecarea si totodata uzura, deoarece acesta nu are perii, obtinand asadar rezultate excelente la spalare, o eficienta energetica ridicata, un nivel redus de zgomot si o durabilitate indelungata. Senzorul inteligent TotalWeightControl ajusteaza parametrii de spalare in functie de cantitatea de rufe din interiorul tamburului, beneficiind astfel de consum optim apa si energie electrica, la o spalare rapida si foarte silentioasa.

Masina de spalat rufe Gorenje W7524NI dispune de o viteza mare de centrifugare de pana la 1200 de rotatii pe minut, un display de tip LED pentru afisarea informatiilor utile in timp real, un numar de 23 de programe speciale de spalare (Extra-Clatire, Prespalare, Bumbac, SterilTub, Lana, Silent Wash si multe altele), dar si de o capacitate generoasa de incarcare de maxim 7 kilograme, oferindu-va asadar posibilitatea de a spala rapid si eficient mai multe rufe, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT