Gorenje W8723/I – masina de spalat SensoCare cu motor tip Inverter si 23 programe de spalare!

 Preţ Gorenje W8723/I

Moderna, incapatoare si foarte inteligenta, astazi va prezentam modelul Gorenje W8723/I, o masina de spalat rufe SensoCare cu capacitate mare si tehnologii de ultima generatie, pe care o recomandam celor care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune, precum si pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare sau pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la un pret ridicat.

 Review Gorenje W8723/I

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Gorenje se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa de culoare alba, un panou de comanda de culoare negru (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de dimensiuni mari. Noua masina de spalat Gorenje are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 74,5 kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de numai 56 dB la ciclul de spalare si de maxim 70 dB la ciclul de centrifugare.

In ceea ce priveste eficienta la spalare, noua masina de spalat rufe Gorenje W8723/I are clasa energetica A+++ si un consum redus de energie/apa, pentru a inregistra asadar un consum energetic anual estimat undeva la numai 166 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 10309 litri pe an. Caracteristicile sale principale includ o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, trei functii speciale (SensoCare, ECO si SENSOR-IQ), 23 programe de spalare (Rapid, Bumbac, Anti-pete, Anti-sifonare, Lana, Sport si altele) si o capacitate mare de 8 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate excelente la ciclul de spalare.

Noul motor puternic Inverter PowerDrive functioneaza fara perii, astfel ca rezultatele sunt mai bune, se economiseste mai multa energie, iar procesul de spalare este mult mai silentios. Tehnologia SensoCare se asigura ca masina voastra va spala foarte bine orice tip de material, oferind intotdeauna combinatia optima de temperatura si cantitate de apa, durata de spalare si viteza de rotatie. Sistemul inteligent TotalWeightControl ajusteaza toti parametrii de spalare la cantitatea de rufe din tamburul SpaDrum al masinii de spalat, pentru un consum optim de resurse, la o spalare de scurta durata si silentioasa.

Gorenje W8723/I

23 de programe, 8 kg, 1200 rpm, Motor inverter

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre motorul de mare putere, functiile/tehnologiile inteligente si de programele speciale de spalare, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe Gorenje W8723/I poate asigura o spalare foarte eficienta si silentioasa a rufelor, pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura rufelor si fara a consuma multe resurse la ciclul de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT